Az otthonfelújítási programmal 2022-ben is lehetősége van az ablakcserére. Jogosultként ne hagyja ki a kedvező lehetőséget, keressen minket bizalommal!

Sok ingatlanban szükség lenne ablakcserére, azonban egyeseknek fontos, hogy az új nyílászárók megvásárlását és a kivitelezést minél kedvezőbb feltételek mellett tudják megvalósítani. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, legalább egy gyermeket nevel, nincs köztartozása, és rendelkezik TB jogviszonnyal, érdemes igénybe vennie az otthonfelújítási programot!

Az otthonfelújítási programmal 2022. december 31. -ig van lehetősége kedvező feltételek mellett kicseréltetnie a régi nyílászáróit. A jogosultak számára ez óriási könnyebbség, mindenképp érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Ha minőségi végeredményt szeretne, szerezze be tőlünk a műanyag ablakokat! Kifogástalan szerkezetű nyílászárókat kínálunk az érdeklődőknek, amelyek fontos szerepet töltenek be a gazdaságosan fenntartható otthon megteremtésében.

Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot szeretne kérni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.