Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Dekorfóliás beltéri ajtó

Dekorfóliás beltéri ajtó

Miért érdemes dekorfóliás beltéri ajtó mellett dönteni?

dekorfóliás beltéri ajtóA beltéri ajtók kérdését sokan veszik félvállról, mondván: mindegy milyen, csak ajtó legyen. Holott számos tényező létezik egy ajtó esetében, amit mindenképpen figyelembe kell venni; ilyen például a hang- és hőszigetelés, az ellenállás a mechanikai behatásoknak, vagy a dekoratív megjelenés. Egy dekorfóliás beltéri ajtóval ez utóbbit kipipálhatjuk, hiszen gyönyörűek, és mivel számos variációban rendelhetőek, könnyű őket az egyéni igényekhez szabni.

dekorfóliás beltéri ajtók azonban a többi elvárást is képesek teljesíteni, hiszen attól függően, hogy milyen belső szerkezettel rendeljük meg őket, képesek a hangszigetelésre, és a hőszigetelésük is kiváló, bár ez utóbbiakat csak akkor teljesítik, ha küszöböt is beépítünk, illetve résmentesen tudnak illeszkedni. Egy új ajtónál ez nem jelenthet problémát, és évek múltán is megoldható az utólagos szigetelésük, tehát a dekorfóliás beltéri ajtók minden igényt kielégítenek, méghozzá hosszú távon!

Amennyiben dekorfóliás beltéri ajtót szeretne vásárolni

, válasszon bennünket, mert tőlünk számos szín- és mintavariációban rendelheti meg a kiválasztott típust! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

KATALÓGUS


Árajánlatkérés

Tételek 1 től 4-ig / összesen 4 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.