Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Acélbiztonsági ajtók

Acélbiztonsági ajtók

Szavazzon bizalmat az acél biztonsági ajtónak!

Acél biztonsági ajtóA bejárati ajtó készüljön biztonságos alapanyagból. Az acél biztonsági ajtó minden lakás és ház tökéletes kiegészítője lesz.

Az ajtók nem egyformák, emiatt sem egyszerű dönteni és választani a sokféle modell közül. Az ajtó esztétikája, a biztonsági tulajdonságai, a szigetelése mind kikerülhetetlen jellemzők, de az sem mindegy, hogy milyen zárat kapott az ajtó.

A külső sokat számít, mert a bejárati ajtó az ingatlan szerves része, mindenki szembe találja magát vele, aki belép és az is, aki csak elhalad előtte. Azonban hiába illik az ajtó az épület homlokzatához vagy a lakáshoz, nem ér semmit, ha  olyanokat is beenged, akiket nem látnak szívesen. A biztonságot nem szabad felülírnia az ajtó esztétikájának, különben a nyílászáró elveszti az eredeti funkcióját.

Az acél olyan alapanyag, ami egy biztonsági ajtónak az ideális alapot jelenti. Az acél olyan tulajdonságokat birtokol, amiknek köszönhetően egy acél biztonsági ajtó a legmagasabb szintű betörésvédelmet képviseli. Az acél az adott nyílászáró gyártásától függően kerülhet az ajtószárnyba vagy az ajtótokba is. Az ilyen biztonsági ajtók már gond nélkül tudnak teljes mechanikai védelmet produkálni. A zár, az alapanyagok, a nyílászáró beépítése is a feltörhetetlen nyílászáró feltételei közé tartoznak.

Az acél biztonsági ajtó több rétegből és erős alapanyagok hatásos kombinációjából áll. Az ilyen nyílászáró kiemelkedő jellemzőkkel bír és nem okoz kellemetlen meglepetéseket. Amellett, hogy biztonságban érezheti magát az ajtó mögött a lakó, a szigetelés miatt sem kell aggódnia, mert az ilyen nyílászáró átlagon felüli hangszigetelésre és hőszigetelésre is képes.

Egy ingatlan nem maradhat igényes bejárati ajtó nélkül. A tőlünk megvásárolható nyílászárók között megtalálja azt a modellt, ami az ajtóvásárlás minden szempontjának meg tud felelni. A kiválasztott ajtót ráadásul alapos helyszíni felmérést követően szakszerűen be is szereljük. Az új ajtó megvásárlását ne halogassa, minél előbb vásárol, annál hamarabb fogja tudni megtapasztalni a nyílászáró minden előnyét.

Acél biztonsági ajtó: az elérhető legmagasabb szint

Acél biztonsági ajtókAcél biztonsági ajtók széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - érje el otthona kapcsán a legmagasabb biztonsági szintet!

Az acél az egyik legszilárdabb hétköznapi anyag, amely mechanikai megerősítésekkel kiegészítve gyakorlatilag áttörhetetlen egy hétköznapi ember számára; éppen ezért készülnek acélból biztonsági ajtók is. E nyílászárók segítségével könnyedén távol tarthatóak az illetéktelen behatolók, sőt, az ingatlan biztonsági szintje - természetesen megfelelő biztonságtechnikai berendezésekkel kiegészítve -  a legmagasabb szintre is emelhető!

Amennyiben Ön is szeretné, hogy az otthonát egy acél biztonsági ajtó védje, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink között természetesen ezt a kategóriát is megtalálhatja, méghozzá kimagasló minőségben és kedvező áron, ezért, ha a legmagasabb biztonsági szint elérésére törekszik, érdemes nálunk vásárolnia!

Ha felkeltettük az érdeklődését az acél biztonsági ajtók iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Tételek 1 től 1-ig / összesen 1 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.