Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Műanyag redőny

Műanyag redőny

Műanyag redőny: árnyékolás mindenkinek!

Műanyag redőnyök

Műanyag redőnyök többféle változatban, magas minőségben, de alacsony áron - mert az árnyékolás nem luxus!

műanyag redőnyök a legáltalánosabb redőnytípusok, ám többféle változatban is elérhetőek. A legkedvezőbb árú közöttük a klasszikus műanyag redőny, mely tökéletes fényzárást biztosít, a hő- és hangszigetelési képessége azonban korlátozott. Az alumínium pofás műanyag redőny egy ennél valamivel komplexebb változat, amelynél a tokvégek alumíniumból készülnek. A redőny zajcsillapított, és kiegészíthető szúnyoghálóval is.

A tok szempontjából három típust különböztethetünk meg: a hagyományos, a belső tokos, illetve a vakolható tokos műanyag redőnyt. Bármelyik típusra is lenne szüksége, a rendelkezésére állunk! Nálunk minden redőnytípust megtalálhat, és rövid időn belül élvezheti az előnyeiket is!

Amennyiben műanyag redőnyöket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Árajánlatkérés


Műanyag redőny

Forgalmazott redőny típusok között mindenki megtalálja a magának megfelelő megoldást.
Tekintse meg redőny választékainkat.
Műanyag redőny választékunk kiváló minőségű alapanyagokból készülnek.

Klasszikus műanyag redőny

  Ez a fajta a legáltalánosabb redőnytípus.

  Alkalmas kisebb hő és hangszigetelésre, valamint tökéletes fényzárást biztosít.

  Több színben is kaphatóak.                                                                     

   Fehér redőny

Alumínium pofás műanyag redőny

Az alumínium redőny műanyag, jó minőségű másolata, acél tengellyel acél csapággyal, alumínium tok végekkel. Zajcsökkentő betétes  ( kefés) lefutóval. Redőny beépített szúnyoghálóval ( kombi redőny )
Az előző műanyag redőny beépített szúnyoghálóval kiegészített változata. A redőny lamellái és a szúnyogháló dupla lefutó sínben egymástól függetlenül mozgathatók, így a lamellák belülről könnyen takaríthatók.

Belsőtokos redőny

E redőnytípus megosztja az embereket, mert a redőny tok nem kívűlre hanem belűlre kerűl. Régi redőnytokos ablakoknál nagyon jól alkalmazható, mivel a redőnytok helyére az új redőny tokszerkezete beilleszthető. Ezt a redőnytípus is rendelhető kombi ill. motoros vátzozatban is.

Vakolható tokos redőny

Előnye az, hogy a külső redőnytok függőleges része levakolható, szereléskor, javításkor az alsó lemezpalást lecsavarozásával férhetünk hozzá a tok belső részéhez.

Kérjen Árajánlatot(klikk ide)


Alupofás műanyag redőny fehér léccel (kombi)
Rendelhető
Gyártó: Gredex
Lindab tok,Alumínium tokvégFémtengelyCsapágyas tárcsaMűanyag gumis lefutóRejtett ütközőAlumínium záróléc..
Alupofás műanyag redőny fehér léccel
Rendelhető
Gyártó: Gredex
Lindab tok,Alumínium tokvégFémtengelyCsapágyas tárcsaMűanyag gumis lefutóRejtett ütközőAlumínium záróléc..
Tételek 1 től 2-ig / összesen 2 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.