Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Velux tetőtéri ablak

Velux tetőtéri ablak

Velux tetőtéri ablakok: a dán mérnökök remekműve

Velux tetőtéri ablakok

Velux tetőtéri ablakok több, mint 60 éves tapasztalattal készülnek, és hazánkban is nagy népszerűségnek örvendhetnek.

Velux tetőtéri ablakok kiemelkedően tartósak és megbízhatóak: a minimális élettartamuk 25 év, ám az átlagos még ennél is hosszabb, ami a kiváló minőségű, válogatott fa alapanyagoknak, a folyamatos termékfejlesztésnek és a korszerű gyártástechnológiának köszönhető. A legmodernebb szigetelés által lecsökkenhet az otthon energiaszükséglete, ami kisebb ökológiai lábnyomot eredményez, és persze alacsonyabb költségekkel lehet számolni nem csak télen, a fűtési szezonban, de nyáron is. A Velux tetőtéri ablakok felszerelhetőek a szintén Velux által gyártott árnyékolókkal, amelyek tovább csökkentik a költségeket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Velux tetőtéri ablakok iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.