Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Szállítási információk

Szállítási költségek

A csomagot elküldhetjük futárral térítés ellenében vagy személyesen átvehető üzletünkben.

A fizetendő végösszeg az általunk küldött visszaigazoló email végösszegéből és a számlára utólag kerülő szállítás költségéből tevődik össze. A szállítás költségét az alábbi táblázatból lehet meghatározni a rendelés súlya szerint.

  

Magyarország

 

Ingyenes kiszállítás:


Térítéssel az alábbi táblázat szerint:


 

 

Vidékre / Budapestre

 

Futár költség, súly szerint:

 

 

 

0-3 kg

2000Ft. + ÁFA

3-5 kg

3500 Ft. + ÁFA

5-10 kg

6900 Ft. + ÁFA


 

 Szállítási idő

Házhoz szállítás esetén - amennyiben minden termék raktáron van, a futárnak átadás napja a 12.00 óráig leadott megrendeléseknél, a rendelés másnapja (munkanapokat figyelembe véve). Házhoz szállításkor a futár az elvitel másnapján kézbesíti a csomagokat kizárólag munkanapokon. A 16.00 óra után leadott rendeléseket, lehetőség szerint feladjuk másnap, ez azonban nem garantált.

Személyes átvétel esetén - amennyiben minden termék raktáron van, általános teljesítési határidő a 11.00 óráig leadott megrendeléseknél aznap 16.00 óra.

 Áruátvétel módjai

a.) Személyes átvétel: A Megrendelő vagy annak képviselője személyesen, a visszaigazolásban megjelölt vagy más módon egyeztetett időpontban átveszi a kért terméket vagy termékeket a Szállító telephelyén. Fizetési mód a Megrendelő írásos rendelése valamint Szállító írásos visszaigazolása alapján.

b.) Kiszállítás: Megrendelő az írásos rendelésben kérheti a termék vagy termékek házhoz szállítását. A Szállító a házhoz szállítás időpontját a visszaigazolásban jelzi. A kiszállítást a Szállító által megbízott futárcég végzi, melynek költségeit a Szállító az áru számláján, külön tételben szerepelteti. Az aktuális költségek folyamatosan megtalálhatók weboldalunkon (
precizablakmagyarorszag.hu
). A számla ellenértékét (melyben benne foglaltatik a futárszolgálat költsége is) a futárnak kell készpénzben kiegyenlíteni. Ettől eltérő fizetési feltételek csak akkor valósíthatók meg, amennyiben ezt a Megrendelő írásos rendelésében jelzi és a Szállító ezt írásban vissza is igazolja. Cégünk mindenkori kedvezményrendszere alapján lehetőség van díjmentes házhoz szállításra, ennek feltételeit a fenti táblázat tartalmazza.

c.) Ezektől eltérő átvételi illetve kiszállítási feltételeket minden esetben írásban kell rögzíteni, ezek a Szállító által küldött visszaigazolás után lépnek életbe. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól. Az Eladó visszaigazolásában minden esetben feltünteti a szállítási költséget, illetve ha a rendelés díjmentes kategóriába esik, a díjmentesség tényét is. Bővebb információt szállítási feltételeinkről a Házhoz szállítás menüpont alatt olvashat.

 Át nem vett megrendelések

Amennyiben egy kiszállított áru átvétele a megrendelő hibájából elmarad, fenntartjuk a jogot, hogy meghatározatlan ideig, kizárólag előzetes utalás esetén teljesítsük az adott ügyfél, és cége megrendeléseit.

 A vásárlástól történő elállás joga

A megrendelést követő 24 órán belül a megrendelőnek jogában áll megrendelését telefonon keresztül visszavonni. A rendelés menetét és az ettől való elállást a Ptk. 2013 évi V. tv. 6:231. § (3) bekezdése szabályozza. (Az elállási vagy felmondási jog gyakorlásával az eladónak okozott kárért a vevő kártalanítási kötelezettséggel tartozik.)

A 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól értelmében, a 24.§.(1) szerint a vevőnek lehetősége van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. A visszavásárlás feltétele az eredeti csomagolású árucikk, valamint annak összes tartozéka és a vásárlást igazoló számla másolatának visszajuttatása cégünkhöz. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról, és az abból eredő költségekről azonban a vevőnek kell gondoskodnia. A visszavásárlás nem vonatkozik az olyan nagy, egyedi értékű árucikkek megrendelésére, amelyet raktáron nem tartunk és csak vevőrendelés esetén szerzünk be, levágott kábelekre, valamint olyan árukra és szolgáltatásokra, amelyek ára a pénzpiac általunk nem befolyásolható ingadozásától függ. Ez esetben az Eladó fenntartja a jogot, hogy a rendelési folyamatot az internetes áruház keretein kívül rendezze.

 Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne az elállás jogával, annak jelzését megteheti írásban a info@precizablakmagyarorszag.hu email címen vagy telefonon. A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével, esetleg személyesen juttassa vissza cégünkhöz. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik. A visszavásárlás banki, vagy postai átutalással történik, utánvételesen, vagy portóval feladott küldeményt technikai okokból nem veszünk át. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítése a Vevőt terhelik.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.