Menü
Kosár

Cégadatok

Cégünkről röviden

beltéri ajtók, műanyag ablakok, redőnyök és garázskapukBejárati és beltéri ajtókműanyag ablakokredőnyök és garázskapuk egy helyen!

Cégünk ötéves múltra tekinthet vissza, a tapasztalatunk azonban közel két évtizedes, és ez idő alatt számtalan bejárati ajtótbeltéri ajtótműanyag ablakot és garázskaput építettünk be precízen és pontosan, megrendelőink igényei szerint, de a redőnyök és szúnyoghálók is cégünk profiljának részei. Kizárólag a legkiválóbb minőséget kínáljuk, és nem csak a munkánkban, de az általunk forgalmazott termékek esetében is, melyek a méltán neves GU, S-Line, Kömmerling, Portos, Gredex, O.K. Doors, Aereco, Soudal, Erkado, Alutech, VBH, An-Lux, Starset, TKK, S-Line, Velux és Schüco.

Amennyiben új beltéri ajtóraműanyag ablakokraredőnyökre, vagy garázskapura lenne szüksége, ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással kezdjük a folyamatot, majd a precíz beépítés következik, végül a fal helyreállítással zárjuk a sort, melyet külön kérésre végzünk el.

Ha a lehető legjobb minőséget szeretné a beltéri ajtó, a műanyag ablakok, a redőnyök és a garázskapu esetében is, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cégnév:Precíz Ablak Magyarország Kft
Székhely:5520 Szeghalom,
Bethlen G. u 21
Cégjegyzékszám:04-09-013714
Adószám:25525713-2-04
Pintácsi GyörgyMűszaki vezető
06 70 346-5952
Fiókvezető bank: Budapest Bank
Számlaszám: 10101243-77352600-01004001

 
Tárhely üzemeltetője: Tárhelypark Kft.
Székhely:           

 

Budapest 1119

Mohai Köz 4.

5520 Szeghalom, Bethlen G. u. 21
(földhivatallal szemben)
Nyitva tartás: hétfő - péntek Telefonos egyeztetés alapján
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.