Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Pliszé szúnyoghálók

Pliszé szúnyoghálók

Szúnyogháló pliszés mobil változatban azoknak, akik szeretnek választani!


Pliszé szúnyoghálókA rovarvédelem tavasztól kezdődően válik igazán fontossá, amikor melegebb lesz, és nem kell zárt ablakok mögött a fűtés melegébe burkolózni. A szúnyogháló alapvető eszköz a védelem kiépítésében. Ma már nemcsak a fix keretes szúnyoghálók jelentik az egyetlen opciót azoknak, akik szeretnének nyitott ablaknál is rovarmentes otthonban pihenni.
 
A mobil változatok teljes szabadságot adnak, és nem szűkítik le a lehetőségek körét. Úgy alakították ki őket, hogy tetszés szerint mozgathatóak legyenek. Ha akarjuk, lefedik az ablak-, vagy ajtónyílást, ha viszont szükséges, akkor újra szabad lehet az ablak, vagy az erkélyajtó. Egy mozdulat, és volt-nincs szúnyogháló.

Ha eddig azért nem volt szúnyoghálója, mert nem szerette volna a fix keretes változatot használni, akkor érdemes közelebbről is megismernie a legmodernebb megoldásokat.

Ilyen a pliszé szúnyogháló is,

amivel a szokásosnál nagyobb felületek is könnyedén lefedhetőek.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vásároljon új szúnyoghálót otthona nyílászáróira!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.