Menü
Kosár

Pliszé szúnyoghálók

Pliszé szúnyoghálók

Szúnyogháló pliszés mobil változatban azoknak, akik szeretnek választani!


Pliszé szúnyoghálókA rovarvédelem tavasztól kezdődően válik igazán fontossá, amikor melegebb lesz, és nem kell zárt ablakok mögött a fűtés melegébe burkolózni. A szúnyogháló alapvető eszköz a védelem kiépítésében. Ma már nemcsak a fix keretes szúnyoghálók jelentik az egyetlen opciót azoknak, akik szeretnének nyitott ablaknál is rovarmentes otthonban pihenni.
 
A mobil változatok teljes szabadságot adnak, és nem szűkítik le a lehetőségek körét. Úgy alakították ki őket, hogy tetszés szerint mozgathatóak legyenek. Ha akarjuk, lefedik az ablak-, vagy ajtónyílást, ha viszont szükséges, akkor újra szabad lehet az ablak, vagy az erkélyajtó. Egy mozdulat, és volt-nincs szúnyogháló.

Ha eddig azért nem volt szúnyoghálója, mert nem szerette volna a fix keretes változatot használni, akkor érdemes közelebbről is megismernie a legmodernebb megoldásokat. Ilyen a pliszé szúnyogháló is, amivel a szokásosnál nagyobb felületek is könnyedén lefedhetőek.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vásároljon új szúnyoghálót otthona nyílászáróira!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.