Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Szúnyoghálók

Szúnyoghálók

Szúnyoghálókkal a nyaralót is védheti a rovaroktól

szúnyoghálóA szúnyogháló a nyaraló ablakain, ajtóin megakadályozza a rovarok bejutását. Ne feledkezzen meg a nyár egyik legfontosabb kiegészítőjéről!

A vakáció mindenkinek jár, amikor a munkával töltött hónapok után végre azzal lehet foglalkozni, amivel csak szeretnénk. A pihenés egy saját nyaralóban esik jól igazán, ami nyugodt, békés hely, nem kell rajta osztozni mással. Ne ossza meg a pihenés idejét a zümmögő rovarokkal se! Nyitva hagyta az ajtót? Túl hosszúra nyúlt a szellőztetés? Égve maradt a villany? A rovarok minden alkalmat megragadnak, hogy a legkisebb résen is utat találjanak a szobákba. Ezt a bosszúságot elkerülheti, ha a nyaralóra is szúnyoghálót szereltet. 

A szúnyoghálónak a nyaraló ablakain is jut hely

Szerencsére a szúnyoghálókból is több fajta elérhető, ezért még választhat is közülük. A fix keretes típusokat akkor ajánljuk, ha csak egy-két nyílászárót szeretne hálóval fedni. A mobil szúnyogháló a modern igényekre reflektál, ugyanis lehet nyitni, csukni, illetve tolni is. A nyílászáró elfedhető vagy szabadon is hagyható, igény szerint. A mobil változat dekoratív képviselője a pliszé szúnyogháló, ami szépen hajtogatott pliszé anyagból készül. A kialakítása nagyon helytakarékos, mint egy harmonika ajtó, úgy működik. Mindegyik típus rendelkezik olyan előnyökkel, amiket nagyszerűen ki lehet használni a nyaralón is.

A nyári rovarvédelem kiemelt figyelmet kap, ha a fő programmá a feltöltődés válik. Ne spóroljon a szúnyoghálón, tegye a hétvégi házat a rovarmentes, csendes, béke szigetévé! A friss levegőt be tudja engedni, de a rovarok kint maradnak!

A nyár már rohamléptekkel közeleg, Ön teljes mértékben felkészült arra, hogy magának és a családnak is tudja biztosítani a valóban zavartalan pihenést? Ha valami még hiányzik, azt tudja pótolni, a leggyorsabban online rendeléssel. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben új szúnyoghálókat akar vásárolni és szerelje fel még a szezon kezdete előtt őket! Minden kérdésre azonnal válaszolunk, csak hívjon minket a honlapon közzétett telefonszámon!

Árajánlatkérés

A szúnyoghálók a városi élethez is nélkülözhetetlenek!

szúnyogháló

A melegebb idő előcsalogatja a rovarokat, mint amilyenek a szúnyogok is. Ma már számos módon lehet védekezni ezek ellen a bosszantó, zümmögő, szálló, csipkedő rovarok ellen is. Az egyik leghatásosabb védelem hosszú távon a szúnyogháló.

A szúnyoghálóra a városi ingatlanok esetében is nagy szükség van. Vidéken több a szúnyog, de azért a városi, belvárosi környezetben is lehet velük találkozni. Ennek egyértelmű bizonyítéka a bőrön felbukkanó szúnyogcsípés. Tehát érdemes egy-egy nyílászáróra vagy akár az összesre szúnyoghálót szereltetni, ha nem szeretnénk zárt ablakok és ajtók mögött tölteni a nyarat.

Keressen minket bizalommal és rendeljen korszerű, tartós és praktikus szúnyoghálókat a termék kínálatunkból! Az általunk forgalmazott szúnyoghálók a vásárlók minden igényét képesek kiszolgálni. Van közöttük fix keretes szúnyogháló és mozgatható keretes, rolós mobil szúnyogháló, alumínium és műanyag, sőt a hálókból is több típust kínálunk.

Amennyiben új szúnyoghálókat szeretne vásárolni, keressen minket elérhetőségeinken!

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.