Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Szerelés-javítás

Szerelés-javítás

Szerelés-javítás az alábbi településeken

Berettyóújfalu, Derecske, Hajdúszoboszló, Kaba, Nádudvar, Biharkeresztes, Váncsod, Pocsaj, DebrecenSzeghalom, Vésztő, Füzesgyarmat, Körösladány, Dévaványa, Komádi, Földes, Püspökladány, Sárrétudvari, Biharnagybajom, Nagyrábé, Bakonszeg, Báránd, Mezőpeterd, Mikepércs, Sáránd


Ablak és ajtó szerelés, javítás? A precíz munka nem marad el

A nyílászárók szakszerű bánásmódot követelnek meg. Az ablak és ajtó szerelés, valamint javítás is profi kezekbe kerül, ha minket hív a nyílászáróihoz.

Az ablakok és ajtók javítására bármikor sor kerülhet, de több ok is vezethet oda, hogy szerelőt kell hívni a nyílászáróhoz. Ajtó vagy ablak javításra szükség lehet abban az esetben, ha a nyílászáró vasalatával vagy éppen ajtó esetében, a zárjával merül fel használati probléma. A rosszul záródó, szoruló vagy beragadt nyílászárók, a felújításra vagy karbantartásra szoruló ajtók és ablakok akár csere nélkül is használhatóak, ha jó kezekbe kerülnek.


A javítás és a szerelés is legyen tiszta munka

A javítás egyértelműen szakembernek való feladat. Sokan nem tudnak ellenállni a kísértésnek és nekilátnak egyedül a nyílászáró javításának. Ez a legtöbb esetben borítékolható eredményekkel jár és ugyanoda vezet: szakemberre van szükség a nyílászáró megmentéséhez vagy elkerülhetetlenné vált cseréjéhez. Ha a nyílászáró állapota lehetővé teszi és a szakember is ura a helyzetnek, akkor a költséges cserét el lehet kerülni és megtartani a régi nyílászárót.

Az ajtó és ablak szerelés szintén nem olyan feladatok, amikkel egy laikus néhány szerszám birtokában könnyedén meg tud küzdeni. A beszerelés költsége, munkaideje függ attól, hogy a nyílászáró helyével van e előzetes munka vagy alakítás nélkül a helyére lehet illeszteni az ajtót, ablakot. A tiszta nyílás megléte és a nyílászáró rögzítése a legegyszerűbb lehetőség. Az ablak vagy ajtó szerelés akkor minőségi munka, ha a nyílászáró szárnyak stabilan állnak, rés nélkül záródnak, nem szorulnak és a zárak is megbízhatóan működnek és a kilincsek sem lötyögnek, ami a szakszerűtlen beépítés egyik nyilvánvaló jele.

A nyílászárókat kiválóan ismerő és profin kezelő csapatunk minden ügyfélnek a rendelkezésére áll ajtó, ablak szereléshez, javításhoz. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy a nyílászárói kifogástalanul működjenek! Az időpontok és pontos részletek egyeztetéséhez lépjen kapcsolatba kollégánkkal az elérhetőségeink bármelyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.