Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Légbevezetők

Légbevezetők

Légbevezetők: miért fontosak?

légbevezetőlégbevezető nem csak a kellemes közérzetért felel, de akár életet is menthet, ezért nem csak ajánlott, hanem egyes esetekben kötelező is felszerelni.

Napjaink korszerű nyílászáróinak szigetelése közel áll a tökéleteshez, ez pedig bizonyos helyzetekben komoly problémákat okozhat. A régi, fa ablakok ugyanis "szeleltek", azaz beengedtek némi friss levegőt még akkor is, ha nem került sor szellőztetésre, ez által pedig elkerülhetőek voltak az elhasznált levegő, illetve a nyílt égésterű gázkészülékek - például egy közönséges gáztűzhely - okozta oxigénhiányból adódó problémák. A modern ablakoknál e problémák kivédésére szolgálnak az úgynevezett légbevezetők, amelyek többféle változatban is beszerezhetőek a felhasználók igényei szerint.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a légbevezetők iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Tételek 1 től 3-ig / összesen 3 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.