Menü
Kosár

Alumínium redőny

Alumínium redőny

Alumínium redőnyt a tartósságáért!

Redőny beépített szúnyoghálóval ( kombi redőny ) is rendelhető,mely praktikus a redőnylamella belső felületének tisztításakor, mivel így hozzá tudunk férni ,nem úgymint a fix keretes szúnyoghálónál. Az aluredőny beépített szúnyoghálóval kiegészített változata( lásd. 1 kép. A redőny lamellái és a szúnyogháló dupla lefutó sínben egymástól függetlenül mozgathatók, kívül fut a redőny lamella ,belül pedig a rovarháló.

A redőnyökben csőmotort lehet elhelyezni amely 230V-al működik. Motoroknál megkülönböztetünk kapcsolós ill. távadós motorokat.

Az alumíniumredőny, kiváló minőségű, "örökéletű" ,acéltengellyel acél csapággyal,alumínium lécekkel, alumínium tok végekkel. Zajcsökkentő betétes ( kefés)lefutóval kerül legyártásra.

Aluredőny beépített szúnyoghálóval  ; Alumínium redőny

Az általunk forgalmazott motorokat központi időkapcsolós távirányítóra is rá lehet tanítani, így ha nem vagyunk otthon a redőnyök automatikusan időre fel-lemozgathatók.

Motorizált redőny

 

Kérjen ajánlatot! (klikk ide)

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.