Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Alumínium redőny

Alumínium redőny

Alumínium redőny megfizethető áron? Lehetséges!

Alumínium redőny

Alumínium redőny beépített szúnyoghálóval, kedvező áron, akár motorizált változatban is - forduljon hozzánk Ön is!

Ahogy a műanyagból, úgy az alumínium redőnyökből is többféle változat áll az érdeklődők rendelkezésére. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni az alumínium redőny rendelésről! 

Az alumínium redőnyök akár beépített szúnyoghálóval is elérhetőek, ami nagyon praktikus a redőnylamella belső felületének tisztításakor, mivel így hozzá lehet férni, míg a fix keretes szúnyoghálók esetében ez nem lehetséges. A redőny és a szúnyogháló a dupla lefutó sínben egymástól függetlenül mozgatható: a külső sínben fut az árnyékoló, a belsőben pedig a rovarháló.

Az alumínium redőny kiváló minőségű, szinte "örökéletű": acéltengellyel, acél csapággyal, alumínium lécekkel, alumínium tok végekkel van ellátva, és zajcsökkentő betétes (kefés) lefutóval kerül legyártásra. Az árnyékolóban 230V-al működő csőmotort lehet elhelyezni, ez lehet kapcsolós és távadós is. Az általunk forgalmazott motorok központi időkapcsolós távirányítóval is működtethetőek, így, ha nem vagyunk otthon, az árnyékolók automatikusan időre fel-lemozgathatók.

Amennyiben további kérdése merült fel az alumínium redőnyökkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal! 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.