Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Alumínium redőny

Alumínium redőny

Az alumínium redőny három meggyőző tulajdonsága

Alumínium redőny

A műanyag redőny erőssége a meggyőző ár-érték arány, de mitől jó választás az alumínium redőny? Olyan tulajdonságok miatt, amik más redőnynek nincsenek.

Az árnyékolókat különböző tulajdonságaik teszik hatékonnyá. Az alumínium redőny előnyei mellett egy redőnyt vásárló sem mehet el szó nélkül. Olyan árnyékolóról van szó, ami a redőnyök között az egyik legmagasabb kategóriát képviseli. Összegyűjtöttünk három, nyomós érvet amellett, hogy miért alu redőnyt használjon árnyékolásra az otthona ablakain.

1. Erős redőnyről van szó. Ezt a tulajdonságát az alumínium alapanyagnak köszönheti. A fa anyag van kitéve legjobban az amortizálódás és a sérülés kockázatának, hiszen a kezelések, a gyártási technológia ellenére is természetes anyagról beszélünk. A műanyag redőny is ellenálló lehet, de mégsem rendelkezik olyan merev, stabil tartással, mint az alumínium. Az alu redőnyről elmondható, hogy az élettartama háromszorosa lehet a többi típusénak.

2. Tartós redőnyről van szó. Az alumínium képes arra, hogy szélsőséges időjárásban is megőrizze az eredeti állapotát. Egy vad, téli szélvihar vagy egy ádáz, nyári jégeső sem tudja könnyen megtépázni. A nyaraló ablakán ugyanúgy sértetlen marad, ha nem néznek felé hónapokig, mint a lakás ablakain, ahol rendszeresen használják. A melegtől nem veszíti el a formáját, a fagy nem teszi merevvé, a napfény nem szívja ki a színét.

3. Problémamentes redőnyről van szó. Az alumínium árnyékolókra igaz, hogy szakszerű beszereléssel akadás mentesen működnek. Amennyiben egy alkatrész meghibásodik a redőnyben, az könnyen cserélhető. A redőnylécek nem fognak vetemedni vagy törni, sem pedig elveszíteni az alakjukat vagy szétcsúszni. Minden alu redőny motorizálható is, így még megbízhatóbb a működése.

A csapatunk gondoskodik arról, hogy az ügyfeleink ne csak az új árnyékolóra leljenek rá, hanem azok a helyükre is kerüljenek, szakszerű beépítéssel. A redőnyével nyugodtan tervezhet hosszú távon, ha a mi termékeinket választja és a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe.


Árajánlatkérés

Alumínium redőny megfizethető áron? Lehetséges!

Alumínium redőny

Alumínium redőny beépített szúnyoghálóval, kedvező áron, akár motorizált változatban is - forduljon hozzánk Ön is!

Ahogy a műanyagból, úgy az alumínium redőnyökből is többféle változat áll az érdeklődők rendelkezésére. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni az alumínium redőny rendelésről! 

Az alumínium redőnyök akár beépített szúnyoghálóval is elérhetőek, ami nagyon praktikus a redőnylamella belső felületének tisztításakor, mivel így hozzá lehet férni, míg a fix keretes szúnyoghálók esetében ez nem lehetséges. A redőny és a szúnyogháló a dupla lefutó sínben egymástól függetlenül mozgatható: a külső sínben fut az árnyékoló, a belsőben pedig a rovarháló.

Az alumínium redőny kiváló minőségű, szinte "örökéletű": acéltengellyel, acél csapággyal, alumínium lécekkel, alumínium tok végekkel van ellátva, és zajcsökkentő betétes (kefés) lefutóval kerül legyártásra. Az árnyékolóban 230V-al működő csőmotort lehet elhelyezni, ez lehet kapcsolós és távadós is. Az általunk forgalmazott motorok központi időkapcsolós távirányítóval is működtethetőek, így, ha nem vagyunk otthon, az árnyékolók automatikusan időre fel-lemozgathatók.

Amennyiben további kérdése merült fel az alumínium redőnyökkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal! 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.