Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Blog RSS Hírcsatorna

27 máj. Javítani vagy cserélni érdemes a műanyag nyílászárót?
0 50
A műanyagból gyártott nyílászárók az ablakok és az ajtók leggyakoribb változatai. Megéri javíttatni vagy inkább újat kell belőle vásárolni? A műanyagnak nagyon erős és ellenálló tud lenni, ha arra van..
22 ápr. A három garázskapu típusból melyik az ideális Önnek?
0 144
A garázskapu minden jármű, kerti szerszám, barkácskészlet vagy kerékpár és a régi holmikkal teli dobozok védelmét látja el. Milyen típus lesz a megfelelő? A garázskapu eredeti változata mindenkinem is..
18 márc. Mobil szúnyogháló a konyha ablakára
0 324
A szúnyogháló az ablakok kiegészítője, de melyik nyílászárón van rá szükség leginkább? Minden ablakra kell hálós fedés? Nem fontos minden ablakot lefedni, ráadásul a fixen rögzíthető hálók már elavult..
18 jan. Miben tér el a tetőtéri ablak a klasszikustól?
0 260
A tetőtéri ablakok viszonylag új keletű nyílászárók. Építészeti elemként az 1900-as évek elején jelentek meg. Az első ilyen ablak német gyártmány volt. Billenő és nyíló ablakok A tetőtéri ablak különl..
18 dec. Ezért jó döntés a műanyag bejárati ajtó
1 344
A műanyag bejárati ajtó egyike a gyakran választott típusoknak. Egy mesterséges anyagból készült nyílászáróról van szó. Köztudott, hogy a bejárati ajtó nem lehet akármilyen, mert többet várnak el tőle..
20 okt. Műanyag nyílászárók: mennyi az új ablak ára?
0 274
A műanyag nyílászáróról tudjuk, hogy az a típus, amire a legkevesebbet kell költeni. Mennyi az annyi, mibe kerül egy új műanyag ablak vagy éppen ajtó? A magas elvárásokhoz tervezett ablak, ajtó huzatm..
22 szept. Hogyan válasszon új beltéri ajtót?
0 397
A beltéri ajtó több funkcióval rendelkezik, mint egy bejárati ajtó. Amellett, hogy nyílászáróként használjuk, a lakberendezési elemek sorát is gyarapítja. Amikor új ajtóra van szükség, nem lehet függe..
22 aug. Garázskapuból billenő vagy szekcionált a jó választás?
0 304
A garázskapu a garázs bejárata és sok esetben az ingatlan egyik nyílászárója is. Tanácstalan, hogy melyik típus mire képes? Segítünk eligazodni. A garázskapu jól ismert és legalapvetőbb típusa a bille..
26 júl. Felső kategóriás műanyag nyílászárók beépítéssel
0 434
Nem mindenki van tisztában azzal, hogy mennyit ér egy műanyag nyílászáró. Az ilyen ablakok anyaga meglepően sokáig bírja, ez már nem is kérdés. Az ablakok hagyományos alapanyaga korábban a fa volt, ki..
29 jún. Szúnyogháló szerelés kánikula idejére is
pinti3 0 442
A szúnyogháló szerelést rendelje meg, ha a nyarat szeretné akár légkondicionáló használata nélkül átvészelni! Segítünk, hogy ez megvalósuljon. A forró nyarak szinte már általánossá váltak hazánkban. E..
26 ápr. Olcsó, de megbízható is a dekorfóliás beltéri ajtó
pinti3 0 461
A beltéri ajtók kínálata nagyon színes, ezért nem egyszerű dönteni közöttük. Melyik ajtót érdemes beltérre választani? A legrégebbi típus a jól ismert fa beltéri ajtó, aminek természetes alapanyaga eg..
20 okt. Műanyag ablakot Debrecenből érdemes vásárolni
0 697
Az ablakcsere szóljon évtizedekre! A műanyag ablakot Debrecenből rendelje meg és nem fog csalódni az új ablakokban! Az új nyílászárókból alapanyag szerint tudunk megkülönböztetni modelleket. A hagyomá..
Tételek 1 től 12-ig / összesen 38 (4 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.