Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Ablakok RSS Hírcsatorna

18 jan. Miben tér el a tetőtéri ablak a klasszikustól?
0 182
A tetőtéri ablakok viszonylag új keletű nyílászárók. Építészeti elemként az 1900-as évek elején jelentek meg. Az első ilyen ablak német gyártmány volt. Billenő és nyíló ablakok A tetőtéri ablak különl..
20 okt. Műanyag nyílászárók: mennyi az új ablak ára?
0 208
A műanyag nyílászáróról tudjuk, hogy az a típus, amire a legkevesebbet kell költeni. Mennyi az annyi, mibe kerül egy új műanyag ablak vagy éppen ajtó? A magas elvárásokhoz tervezett ablak, ajtó huzatm..
26 júl. Felső kategóriás műanyag nyílászárók beépítéssel
0 369
Nem mindenki van tisztában azzal, hogy mennyit ér egy műanyag nyílászáró. Az ilyen ablakok anyaga meglepően sokáig bírja, ez már nem is kérdés. Az ablakok hagyományos alapanyaga korábban a fa volt, ki..
20 okt. Műanyag ablakot Debrecenből érdemes vásárolni
0 633
Az ablakcsere szóljon évtizedekre! A műanyag ablakot Debrecenből rendelje meg és nem fog csalódni az új ablakokban! Az új nyílászárókból alapanyag szerint tudunk megkülönböztetni modelleket. A hagyomá..
23 aug. Műanyag ablakra cserélni a nyílászárókat minőségi változtatás
pinti3 0 615
A műanyag ablakot ablakcseréhez, korszerűsítéshez javasoljuk. Döntsön a minőségi nyílászárók mellett, ha fontos Önnek az otthona felkészítése! Egy ablakkal hosszú távra tervez minden ingatlan tulajdon..
25 jan. Ajtó, ablak beépítés profikkal, rövid határidővel!
pinti3 0 633
Ajtó, ablak beépítés, rövid határidővel, megbízható szolgáltatás keretein belül, kedvező áron, bízza profikra a feladatot! Tavasszal sokan szeretnék lecserélni régi nyílászáróikat, ugyanis ezek az abl..
27 dec. Szabványméretű műanyag ablakok és bejárati ajtók fehér színben, raktárról!
pinti3 0 938
Az ablakcsere az év bármelyik részében esedékessé válhat, de ha tehetjük, akkor érdemes azt a melegebb és szárazabb évszakokra időzíteni. Az ilyen művelet gondos körüljárást igényel, mert hosszú távú ..
27 dec. Tetőtéri ablakokból csakis a legjobbat!
pinti3 0 291
Napjainkban minden szakember hangsúlyozza, hogy mennyire fontos szerepet játszanak a nyílászárók az épületek hőszigetelésében. Télen kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig ritkábban kell bekapcsolni a k..
02 aug. MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓ CSERE
pinti3 0 2327
Az ablakok már nagyon ramaty állapotban vannak és sajnos hiába halogattuk eddig az ablakcserét már nem lehet többet várni vele főleg, hogy nem sokára itt a tél és ha bejönnek a nagy mínuszok fűthetjük..
02 aug. TÉLI ABLAKCSERE TÉVHITE
pinti3 0 2275
Sokan közülünk úgy gondolják, hogy télen az ablakcsere lehetetlen. Nem így van! Nyílászárót cserélni télen is lehet, csak a beépítő csapatnak tudatosan egyesével kell a régi nyílászárókat kibontani..
02 aug. Ablak, ajtó az energiatakarékosságért!
pinti3 0 1774
Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A schüco ct70 ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.Kitűnő hő-és hangszigetelés, optimális stab..
15 szept. ABLAKOT, BEJÁRATI AJTÓT SZERETNE?
pinti3 0 6362
Műanyag ablakot bejárati ajtót szeretne, de nehéz kiválasztani az Önnek megfelelőt? Újabb nehéz döntés az építkezés, átépítés, lakásfelújítás kellős közepén! Kőműves, burkoló, ács, festő…? – műanyag a..
Tételek 1 től 12-ig / összesen 13 (2 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.