Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Redőnykapu

Redőnykapu

Redőnykapu: nem csak garázsok esetében kiváló megoldás!

redőnykapu

redőnykaput a legtöbb esetben garázsok lezárására használják, ám akad más felhasználási területe is.

redőnykapu az egyik legelterjedtebb nyílászáró-típus, ha garázsokról van szó, bár természetesen akadnak más megoldások is, melyek szintén népszerűek. A redőnykapunak azonban van egy olyan előnye, amivel a többi nem rendelkezik: számos területen felhasználható.

Redőnykapuval például lezárhatóak üzlethelyiségek is, de akár egy terasz kijáratához is érdemes lehet redőnykaput használni; igaz, ebben az esetben ez csak másodlagos védelmet nyújt, hiszen a hőszigetelési képessége alacsony. A mezőgazdaságban is használnak redőnykapukat, bár ez esetben lényegesen nagyobb méretekben, mint ami egy garázsnál megszokott, ám ez a tényen nem változtat: a redőnykapu nem csak népszerű, de hasznos is!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné redőnykapuval felszerelni a garázsát, vagy más épületét, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.