Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Zsaluzia

Zsaluzia

Zsaluzia: régi módszer új köntösben

Zsaluziák

Zsaluziák többféle típusban, akár egyedi méretekben is, kiváló minőségben és kedvező áron - kölcsönözzön modern megjelenést az otthonának!

zsaluziákat napjainkban egyre több épületen alkalmazzák; korábban csak a modern irodaházakon volt megszokott, mostanság azonban már a családi házakon is megfigyelhető, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik a hagyományos redőnyökkel szemben. Mivel kültéri árnyékolóról van szó, ezért sokan a spaletták utódjaként tekintenek rá, és ez annak ellenére is igaz, hogy ránézésre egy nagyobb méretű, masszívabb reluxára hasonlít. A zsaluzia tartós, jó ár-érték aránnyal rendelkező, modern árnyékoló, amit Önnek is érdemes fontolóra vennie, ha építkezik, vagy felújítja az otthonát!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a zsaluziák iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel és a zsaluzia árakkal kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.