Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Zsaluzia

Zsaluzia

Zsaluzia, egy modern választás a nyílászárókra!

Zsaluzia

zsaluzia a kültéri árnyékolók egyik nagy favoritja. Modern, igényes, sokoldalú és ráadásul még biztonságos is. Ez a zsaluzia!

zsaluzia egy olyan árnyékoló, ami minden csodálatot megérdemel. Nem túlzás róla a legnagyobb lelkesedéssel beszélni, mert sok, más árnyékolónál többet tud. Erre szükség is van, hiszen kültéri árnyékolóról van szó, aminek jobban kell teljesítenie, mint egy beltéri változatnak. Első ránézésre a zsaluzia külseje tűnik fel vagyis az, mennyire biztonságot sugárzó árnyékolóról van. A szorosan egymásra záródó lamellák, a fémes anyag szinte már egy erődítmény hangulatát kelti, de ez csak az illetéktelenek számára szól. A zsaluzia azonban tényleg hosszú távra tervezett árnyékoló, aminek időjárásálló, strapabíró, modern alapanyaga nem adja meg magát pár év leforgása alatt. Színekből sem kell megalkudni, mert több árnyalatban is készülnek lamellák. A lamellák nemcsak színesek lehetnek, hanem mozgatni is lehet őket. Ez teszi az árnyékolót olyan kiemelkedővé. Hasonló a redőnyhöz, de többet tud, szinte ugyanolyan, mint  a reluxa, de erősebb. A lamellákat több állásba is mozgathatja, így precíz fényszabályozást lehet megteremteni minden helyiségben, ahol a zsaluzia került az ablakokra. Nagy méretben is gyártható, így akár minden nyílászárón lehet ilyen árnyékoló.

zsaluzia szigetel, jobb energiafogyasztást lehet a támogatásával megvalósítani, csendesebb szobákban tud pihenni és a biztonság miatt is kevésbé kell aggódnia. A modern árnyékolás a zsaluziánál kezdődik, ismerje meg Ön is, használja hosszú távon!

A régi árnyékoló cseréjének most jött el az ideje és már tudja, hogy melyik típus való Önnek? Éppen építkezik és már az elején jól szeretne választani az árnyékolókat illetően is? A zsaluziával nagyon jól jár, ezt az idő is igazolni fogja! Rendelje meg az új, kültéri árnyékolókat kiváló ár-érték arányban, a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal! A cégünk termékeiről és a szolgáltatásairól kérjen további információkat az egyik, megadott elérhetőségünkön!

Zsaluzia: régi módszer új köntösben

Zsaluziák

Zsaluziák többféle típusban, akár egyedi méretekben is, kiváló minőségben és kedvező áron - kölcsönözzön modern megjelenést az otthonának!

zsaluziákat napjainkban egyre több épületen alkalmazzák; korábban csak a modern irodaházakon volt megszokott, mostanság azonban már a családi házakon is megfigyelhető, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkezik a hagyományos redőnyökkel szemben. Mivel kültéri árnyékolóról van szó, ezért sokan a spaletták utódjaként tekintenek rá, és ez annak ellenére is igaz, hogy ránézésre egy nagyobb méretű, masszívabb reluxára hasonlít. A zsaluzia tartós, jó ár-érték aránnyal rendelkező, modern árnyékoló, amit Önnek is érdemes fontolóra vennie, ha építkezik, vagy felújítja az otthonát!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a zsaluziák iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel és a zsaluzia árakkal kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.