Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Ajtócsere

Ajtócsere

Ajtócsere: miért érdemes?

bejárati ajtó csere

bejárati ajtó cseréje napjainkban meglehetősen gyakorivá vált; az alábbiakból megtudható, miért történt így, és miért érdemes követni ezt a trendet.

Az első kérdésre válaszolva: az ajtócsere azért lett napjainkban népszerű, mert mostanra azok az ajtók, amelyek még eredetileg kerültek beépítésre a magyarországi lakásokba, rendkívüli módon elöregedtek, korszerűnek pedig sem biztonsági, sem szigetelési szempontból nem mondhatóak, ellenben megjelent rengeteg gyártó, akik jobbnál jobb és kifejezetten kedvező árú bejárati ajtókat kínálnak.

Ami a bejárati ajtó cseréjének előnyeit illeti, az első a biztonság: a korszerű ajtók több ponton záródnak, és ezen felül is többféle módon akadályozzák az illetéktelen behatolást, emellett pedig a szigetelés tekintetében is jóval hatékonyabbak a korábbi típusoknál.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ajtócsere lehetősége iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Bejárati ajtók cseréje 

ajtócsereUtóbbi években megszaporodott a bejárati ajtó csere, mivel a múltban nem volt ennyire fontos a jó légzárás, nem volt magas a gáz ára. Ez napjainkban megváltozott. Panellakások és a kertes házak nagy része 40 év körül van, ez hatással van a bejárati ajtók állapotára. Bejárati ajtó csere mind szigetelés, mind biztonság szempontjából is fontos.

A bejárati ajtó szelel a szigetelő gumi behelyezése csak ideiglenes megoldás, pénzkidobás. Amikor ajtócsere előtt állunk akkor kb. 30 évre tervezünk, ezért fontos szempont az ajtó minősége és a precíz beépítés. Egy rossz minőségű ajtó beépítési díja ugyanannyi mint egy drágább jó minőségűé.


Árajánlat kérése

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.