Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Ajtók RSS Hírcsatorna

27 máj. Javítani vagy cserélni érdemes a műanyag nyílászárót?
0 126
A műanyagból gyártott nyílászárók az ablakok és az ajtók leggyakoribb változatai. Megéri javíttatni vagy inkább újat kell belőle vásárolni? A műanyagnak nagyon erős és ellenálló tud lenni, ha arra van..
18 dec. Ezért jó döntés a műanyag bejárati ajtó
1 416
A műanyag bejárati ajtó egyike a gyakran választott típusoknak. Egy mesterséges anyagból készült nyílászáróról van szó. Köztudott, hogy a bejárati ajtó nem lehet akármilyen, mert többet várnak el tőle..
20 okt. Műanyag nyílászárók: mennyi az új ablak ára?
0 325
A műanyag nyílászáróról tudjuk, hogy az a típus, amire a legkevesebbet kell költeni. Mennyi az annyi, mibe kerül egy új műanyag ablak vagy éppen ajtó? A magas elvárásokhoz tervezett ablak, ajtó huzatm..
26 ápr. Olcsó, de megbízható is a dekorfóliás beltéri ajtó
pinti3 0 502
A beltéri ajtók kínálata nagyon színes, ezért nem egyszerű dönteni közöttük. Melyik ajtót érdemes beltérre választani? A legrégebbi típus a jól ismert fa beltéri ajtó, aminek természetes alapanyaga eg..
29 márc. Lakásfelújítási támogatás 2022-ben is!
1 1132
A lakásfelújítási támogatás 2022-ben is igénybe vehető, és akár az ajtó-, illetve ablakcsere is finanszírozható belőle! A lakásfelújítási támogatást 2022. december 31.-ig lehet igénybe venni, tehát ez..
16 febr. Acél, biztonsági bejárati ajtó: a biztonság mindenek felett!
pinti3 0 894
Acél, biztonsági bejárati ajtók széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - ha szeretné maximális biztonságban tudni otthonát. Az acél, biztonsági bejárati ajtó a legmagasabb biztonsági s..
25 jan. Ajtó, ablak beépítés profikkal, rövid határidővel!
pinti3 0 680
Ajtó, ablak beépítés, rövid határidővel, megbízható szolgáltatás keretein belül, kedvező áron, bízza profikra a feladatot! Tavasszal sokan szeretnék lecserélni régi nyílászáróikat, ugyanis ezek az abl..
27 dec. Szabványméretű műanyag ablakok és bejárati ajtók fehér színben, raktárról!
pinti3 0 1019
Az ablakcsere az év bármelyik részében esedékessé válhat, de ha tehetjük, akkor érdemes azt a melegebb és szárazabb évszakokra időzíteni. Az ilyen művelet gondos körüljárást igényel, mert hosszú távú ..
27 dec. A fém bejárati ajtók előnyeiről röviden
pinti3 0 526
Vitathatatlan, hogy manapság óriási a kínálat a bejárati ajtókkal kapcsolatban, így minden vevő ki tudja választani az igényeinek megfelelő nyílászárót. Sokan kifejezetten tartós, időtálló és valóban ..
27 dec. Keltsen jó benyomást műanyag bejárati ajtókkal!
pinti3 0 412
A bejárati ajtók kiválasztásának dilemmája nem csupán a lakás- vagy háztulajdonosokat érinti, de például az irodák, üzletek tulajdonosait is. Számukra is ugyanolyan lényeges, hogy egy bejárati ajtó mi..
27 dec. A szobához az ajtót, az ajtóhoz a szobát? Válassz tudatosan beltéri ajtót is!
pinti3 0 326
Aki olyan otthonra vágyik, amire méltán büszke lehet, ami minden részletében a saját stílusát tükrözi, annak nem szabad elsiklania a nyílászárók felett sem. A Te beltéri ajtóid is olyanok, amik a legt..
27 dec. Válasszon a homlokzathoz illő bejárati ajtót!
pinti3 0 326
Természetes, hogy a bejárati ajtók közül elsősorban nem aszerint választunk, hogy melyik a legszebb. Azonban attól, hogy ez nem az elsődleges szempont, még nem szabad elhanyagolni, hiszen ez a nyílász..
Tételek 1 től 12-ig / összesen 21 (2 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.