Menü
Kosár

Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

A beltéri ajtó cseréről ne feledkezzen meg felújításkor!

Egyes felújításoknál előfordulhat, hogy a munkálatok befejeztével a régi beltéri ajtók kerülnek vissza a helyükre. Az esetek nagy részében a régi nyílászárók már nem igazán passzolnak a térbe, így pedig nem lehet harmonikus és igényes összképet megteremteni. Amennyiben Önnél is befejeződtek a felújítási munkálatok, az elöregedett nyílászárók helyett válassza inkább modern beltéri ajtóinkat!

A nálunk vásárolt ajtókkal tökéletes összképet biztosíthat felújított otthonának. Többféle nyílászáró közül is választhat, amik esztétikailag és szerkezetileg egyaránt kifogástalanok, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a termékekkel. A legjobb, hogy nálunk a minőségi nyílászárókért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia, ugyanis kereskedésünkben a beltéri ajtók árak  mindig korrektek, megfizethetők. 

Teremtse meg az ízléses összképet a felújítás után, ehhez válasszon új nyílászárókat kínálatunkból! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy leadná a rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Magnólia beltéri ajtó
Új termék Előrendelhető
Gyártó: Erkado
Magnólia greco fóliás 5 üveges savmart ( tejüveg ) dió színű kilincs és küszöb nélkül állítható tokkal...
Tételek 1 től 4-ig / összesen 4 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.