Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Blog RSS Hírcsatorna

20 okt. Műanyag nyílászárók: mennyi az új ablak ára?
0 54
A műanyag nyílászáróról tudjuk, hogy az a típus, amire a legkevesebbet kell költeni. Mennyi az annyi, mibe kerül egy új műanyag ablak vagy éppen ajtó? A magas elvárásokhoz tervezett ablak, ajtó huzatm..
22 szept. Hogyan válasszon új beltéri ajtót?
0 122
A beltéri ajtó több funkcióval rendelkezik, mint egy bejárati ajtó. Amellett, hogy nyílászáróként használjuk, a lakberendezési elemek sorát is gyarapítja. Amikor új ajtóra van szükség, nem lehet függe..
22 aug. Garázskapuból billenő vagy szekcionált a jó választás?
0 124
A garázskapu a garázs bejárata és sok esetben az ingatlan egyik nyílászárója is. Tanácstalan, hogy melyik típus mire képes? Segítünk eligazodni. A garázskapu jól ismert és legalapvetőbb típusa a bille..
26 júl. Felső kategóriás műanyag nyílászárók beépítéssel
0 229
Nem mindenki van tisztában azzal, hogy mennyit ér egy műanyag nyílászáró. Az ilyen ablakok anyaga meglepően sokáig bírja, ez már nem is kérdés. Az ablakok hagyományos alapanyaga korábban a fa volt, ki..
29 jún. Szúnyogháló szerelés kánikula idejére is
pinti3 0 235
A szúnyogháló szerelést rendelje meg, ha a nyarat szeretné akár légkondicionáló használata nélkül átvészelni! Segítünk, hogy ez megvalósuljon. A forró nyarak szinte már általánossá váltak hazánkban. E..
26 ápr. Olcsó, de megbízható is a dekorfóliás beltéri ajtó
pinti3 0 252
A beltéri ajtók kínálata nagyon színes, ezért nem egyszerű dönteni közöttük. Melyik ajtót érdemes beltérre választani? A legrégebbi típus a jól ismert fa beltéri ajtó, aminek természetes alapanyaga eg..
20 okt. Műanyag ablakot Debrecenből érdemes vásárolni
0 505
Az ablakcsere szóljon évtizedekre! A műanyag ablakot Debrecenből rendelje meg és nem fog csalódni az új ablakokban! Az új nyílászárókból alapanyag szerint tudunk megkülönböztetni modelleket. A hagyomá..
23 aug. Műanyag ablakra cserélni a nyílászárókat minőségi változtatás
pinti3 0 493
A műanyag ablakot ablakcseréhez, korszerűsítéshez javasoljuk. Döntsön a minőségi nyílászárók mellett, ha fontos Önnek az otthona felkészítése! Egy ablakkal hosszú távra tervez minden ingatlan tulajdon..
16 jún. Pliszé szúnyoghálók, nem csak dekoratívak, hasznosak is!
0 692
A pliszé szúnyogháló, a mobil szúnyoghálók dekoratív modellje! Miért érné be az egyszerű szúnyoghálóval, ha a legújabb változatot is megkaphatja? A fix szúnyoghálókat mindenki ismeri, de nem mindenki ..
17 máj. Műanyag redőny: Püspökladányban is beszerezhető!
0 554
Műanyag redőnyt Püspökladányból is érdemes rendelni, hiszen a minősége is kiváló, és az ára is kedvező! A műanyag redőnyök évtizedek óta tartó népszerűsége nem véletlen, hiszen nem csak, hogy tökélete..
29 márc. Lakásfelújítási támogatás 2022-ben is!
1 830
A lakásfelújítási támogatás 2022-ben is igénybe vehető, és akár az ajtó-, illetve ablakcsere is finanszírozható belőle! A lakásfelújítási támogatást 2022. december 31.-ig lehet igénybe venni, tehát ez..
22 febr. Garázskapu beépítés Püspökladányban is!
0 422
Garázskapuinkat Püspökladányban is be tudjuk építeni. Válasszon minket a korszerűsítéshez, szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú! Sok helyen szükség lenne új garázskapura, ugyanis a jelenlegi megol..
Tételek 1 től 12-ig / összesen 33 (3 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.