Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Okpol tetőtéri ablak

Okpol tetőtéri ablak

Okpol tetőtéri ablak: kedvező ár, kiváló minőség

Okpol tetőtéri ablakok

Az Okpol tetőtéri ablakok Lengyelországban készülnek, immáron több, mint három évtizede - ismerkedjen meg velük Ön is!

 tetőtéri ablakok sokfélék lehetnek a vásárlók igényei szerint, az Okpol pedig igyekszik ezeket az igényeket maximálisan teljesíteni. Az Okpol tetőtéri ablakok segítségével egy sötét padlástér tágasabbá, világosabbá válik, ami kiegészül a szellőztetési megoldásokkal és a könnyű használattal. Többféle típus is elérhető, amelyekben közös a fa szerkezet, amelyet kívülről alumíniummal borítanak, illetve a különleges zsanérszerkezet, amely lehetővé teszi az ablakszárny akár 180 fokos elforgatását is, aminek köszönhetően az ablak külső felülete is könnyedén tisztán tartható. Válassza Ön is az Okpol tetőtéri ablakait, és garantáltan nem fog csalódni!

mennyiben felkeltettük az érdeklődését az Okpol tetőtéri ablakok iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.