Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Billenő garázskapuk

Billenő garázskapuk

Billenő garázskapu széles választékban!

Ez a fajta garázskapu nincs leszigetelve de jól zár. A két oldalánál sík gumira zár rá, ennek köszönhető jó zárás. A vázszerkezete festett horganyzott zártszelvényből készül, a görgővezető vízszintes sín szintén horganyzott. A billenőkapu 0,5 mm -es bordázott lemezből készül, ami lehet függőleges és vízszintes bordás is, igény szerint.

Kiegyensúlyozott rugók segítségével a billenő garázskapu egy kézzel könnyen működtethető. A rugók oldalt helyezkednek el. Lehetőség van zuhanásgátlót is felszerelni rá ami megakadályozza rugó törés esetén a kapu lezuhanását. Betörésgátlót is lehet felszerelni a kapura. Kívülről kulccsal, belülről retesszel lehet megakadályozni a behatolást. Lehet motorizálni is,melyet alapesetben távadóval adunk.

A garázskapuk motorizálva is kaphatók!

A kaput elsősorban nyílásba (kávába) építjük. De igény szerint lehet a nyílásra (kávára) is építeni. A billenő garázskapunk nem csak szabvány méretben hanem egyedi méretezésben is kaphatók. Az egyedi méretek nem haladhatják meg a hét négyzetméretet, mert e fölött már labilissá válhat.

Kérjen helyszíni felmérést! (Katt.ide)

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.