Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Mobil szúnyoghálók

Mobil szúnyoghálók

Mobil szúnyogháló: ha szükség van a mozgathatóságra

mobil szúnyogháló

mobil szúnyogháló lényege a mozgathatóság, aminek köszönhetően - szükség esetén - el lehet azt távolítani az ablakról.

Sok esetben van szükség arra, hogy a szúnyogháló mozgatható legyen; ajtók esetében például, hiszen egy ajtóra szerelt, fix szúnyoghálón nem tudnánk ki- vagy bemenni, vagyis nem tudnánk az ajtót rendeltetésszerűen használni. A mobil szúnyoghálóra például ebben az esetben lehet szükség, és, mivel többféle típusban is elérhető - zsanéros, toló, rolós, vagy pliszé -, mindenki kiválaszthatja az elképzeléseinek leginkább megfelelőt. Ablakok esetében szintén szükséges lehet időnként a mozgathatóság; például télen, hiszen a hálóra ráfagyó hó tönkreteheti azt; a mobil szúnyogháló azonban megelőzi ezt a problémát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a mobil szúnyoghálók iránt,

tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.