Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók

A biztonságot a műanyag bejárati ajtó is képes megadni

Műanyag bejárati ajtókA stílus és a biztonság is egyszerre jelent prioritást Önnek, ha nyílászáróról van szó? A műanyag bejárati ajtó képességeiben nem kell csalódnia.

A bejárati ajtó jelenti a biztonságot a külvilág és a privát szféra között, útját állja minden rossznak, kellemetlenségnek és veszélynek, ami az ajtó mögül bejuthat az otthonokba. A bejárati ajtó tehát mindegy, hogy milyen alapanyagból készül, nem számít, hogy milyen stílusban tervezték, az elsődleges funkciója mindig a védelem.

Akár acél, fa vagy műanyag a nyílászáró anyaga, a kialakítása, a többi, felhasznált anyag és technológia is egy dolgot kell, hogy támogasson, mégpedig a biztonságot. A műanyag bejárati ajtókból olyat válasszon, amik nem az alap kategóriát képviselik.

A műanyagból gyártott bejárati ajtók a széles körben megfizethető nyílászárók csoportjába tartoznak. Tény, hogy a műanyagnál létezik erősebb anyag is, de megfelelő környezetben kitűnően el tudja látni a neki kijelölt funkciót. Társasházak, panelek lakásainak ajtajaként például igazán nagyszerűen tud működni ez a típusú nyílászáró.

A műanyag bejárati ajtók széles szín és minta választékban készülnek, de a méretükkel sincs gond, könnyen gyártható egyedi méretben is egy ilyen nyílászáró. A felületük könnyen tisztítható, a nívósabb változatok időtállóak és nem pattogzanak le egyhamar. Az ajtó profilját különböző anyagokkal meg lehet erősíteni, vastagságát ideálisra tervezni, kamrákkal, biztonsági zárral, pánttal, alumínium küszöbbel, idomacél merevítéssel kiegészíteni stb.

A nyílászárók egyik legfontosabb típusa a bejárati ajtó, ezért soha nem szabad félvállról venni a kiválasztását és a megvásárlását. Várjuk a kereskedésünkben azokat a vásárlókat, akik az ajtó vásárlás kihívása előtt állnak. Biztosítani tudjuk Önt, hogy az ajtó kínálatunk több, mint meggyőző. Nálunk megtalálja azt a bejárati ajtót, ami minden elvárásának képes eleget tenni. Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen bővebb tájékoztatást az egyik elérhetőségünkön

Árajánlatkérés

Műanyag bejárati ajtót szeretne vásárolni?

Műanyag bejárati ajtókMűanyag bejárati ajtók széles választékban, kiváló minőségben, kedvező áron, az Ön igényei szerint!

műanyag bejárati ajtó kiváló alternatívája a hagyományos fának, hiszen egyrészt könnyebb, másrészt sokkal kedvezőbb az ára is, ráadásul, míg a tömör fa gyakorlatilag nem képes hatékonyan szigetelni, a műanyag bejárati ajtók a bennük található légkamráknak köszönhetően kiválóak ezen a területen is. Sokféle méretben és színben beszerezhetőek, tehát bármilyen lakás, vagy akár családi ház esetében jó megoldás közülük választani.

Amennyiben műanyag bejárati ajtókat szeretne vásárolni, tekintse meg széles kínálatunkat, amelyben minden szín, mintázat, kialakítás és méret megtalálható, méghozzá kiváló minőségben és kedvező áron! Ha szeretné az otthonát nem csak a betolakodóktól, de a hidegtől is védeni, érdemes műanyag bejárati ajtóink közül választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését a műanyag bejárati ajtók iránt, tekintse meg az általunk nyújtott lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Delos - Kömmerling műanyag bejárati ajtó Delos - Kömmerling műanyag bejárati ajtó
Új termék Rendelhető
Gyártó: Kömmerling
Műszaki paraméterek:• 76 mm ajtótok,  idomacél merevítéssel,• 105 mm szárnyprofillal,  idomacél merevítéssel,• hőhídmentes alumínium küszöbbel, gumitömítéssel• 35-ös, 5 pontos biztonsági zárral, 45/55 fúrásbiztos zárbetéttel,• 3db 120kg pánttal...
Kréta - Kömmerling műanyag bejárati ajtó Kréta - Kömmerling műanyag bejárati ajtó
Új termék Rendelhető
Gyártó: Kömmerling
Műszaki paraméterek:• 76 mm ajtótok,  idomacél merevítéssel,• 105 mm szárnyprofillal,  idomacél merevítéssel,• hőhídmentes alumínium küszöbbel, gumitömítéssel• 35-ös, 5 pontos biztonsági zárral, 45/55 fúrásbiztos zárbetéttel,• 3db 120kg pánttal...
Tételek 1 től 2-ig / összesen 2 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.