Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapu, az ideális választás! 

szekcionált garázskapu ideális választás a garázs rendbetételéhez. Válasszon tartós, helytakarékos megoldást, ismerkedjen meg megoldásainkkal!

Sokan szeretnék felújíttatni garázsukat, ugyanis az épület már nem igazán felel meg az elvárásoknak. A munkálatoknak fontos része lehet a garázskapu csere is. Manapság többféle opció közül válogathatnak az érdeklődők e téren, azonban a döntés nem mindenkinek egyszerű. Egyesek szinte elvesznek a választékban, ezért szívesen fogadnának ajánlást azért, hogy minél hamarabb megtalálják a tökéletes megoldást. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége, ismerkedjen meg a szekcionált garázskapuval!

A szekcionált garázskapu ideális választás lesz a felújításhoz. Ez a típus számos előnnyel rendelkezik, többek között helytakarékos, és százszázalékos védelmet biztosít a szélsőséges időjárással, illetéktelen betolakodókkal szemben. Járműve, értékes kerti szerszámgépei biztonságban lehetnek.

A szekcionált garázskapura hosszú éveken át számíthat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, van ajánlatot kérne, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Árajánlatkérés

Szekcionált garázskapuk beépítése

szekcionalt-garazskapuA szekcionált garázsajtók egyenletes és halk működése a felhasznált torziós rugóknak köszönhető. A rugókat minden méretű kapuhoz számítógéppel méretezik. A kapuk egyedi méretezésben is kaphatóak, ami maximum 5 méter széles és 3 méter magas lehet, e méretek felett ipari garázskapuról beszélünk.

A szekcionált garázskapu elegáns megjelenésű duplafalú acéllemez borítású poliuretán hőszigetelésű anyagokból, 40 mm poliuretán hőszigetelésű panelekből áll.  Az alap szín a fehér, de nagyon keresett mostanában a különböző színű fautánzat ( aranytölgy, dió,mahagóni,antracit ) ,de igény szerint a kapukat a RAL színekben is el tudjuk készíteni.

Panel hőátbocsátási tényező K=0,5 W/m/2 ’K

Garázskapuinkat  keskeny ill. széles bordás kivitelben is megrendelheti igény szerint, a kor igényeinek megfelelően most már motorizálva is kaphatók, melyeket két távadóval kínálunk. Egyedi igény szerint tudunk további távirányítókat is biztosítani, melyeket egy kéz mozdulattal, könnyen rá tudnak tanítani a garázskapu motor vevő elektronikájára. Nem csak kézi távadót tudunk a motorokhoz kínálni hanem távadós falon kívüli kapcsolóvezérlést. Ennek előnye, hogy nem kell kábel csatornázni vagy falat vésni a kábelezés miatt. A motorok  láncos hajtást kapnak alap esetben, de igény szerint felár ellenében műanyag bordás vezetőt is tudunk biztosítani,  melynek előnye a halk futás.


Garázskapuk jellemzői:

-    nagy szilárdság
-    a kapulapok alsó és felső szélei ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott
-    panelek közti és oldalsó gumitömítésekkel ellátott
-    horganyzott oldalsínek és rugók
-    rugótörés esetén lezuhanás biztosított
-    merevítő profil
-    porfestett panelek

A szekcionált garázsajtó védelmet biztosít az időjárással és a betörőkkel szemben is.Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.