Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Schüco living 82

Schüco living 82

Schüco Living műanyag ablak: energiatakarékosság, kényelem, biztonság

Schüco Living műanyag ablakok

Schüco Living műanyag ablakok a legmagasabb minőségi és technológiai szintet képviselik a műanyag nyílászárók területén.

Schüco műanyag ablakai már alapesetben is a kiváló minőségükről és az általuk biztosított, hatékony hang- és hőszigetelésről híresek, ám a Schüco Living műanyag ablakok még ennél is magasabbra helyezik azt a bizonyos mércét. Ám nem csak ez a tulajdonsága az, ami miatt érdemes ezt választani.

Schüco Living műanyag ablakok az egyediségre, az ügyfelek igényeire és elképzeléseire helyezik a hangsúlyt. A keretek és profilok felülete a speciális technológiának hála gyakorlatilag bármilyen lehet, így könnyedén a lakás stílusához igazítható. Fontos emellett, hogy a Schüco Living műanyag ablakok a biztonságot is növelik, azaz mindenképp érdemes mellettük dönteni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Schüco Living műanyag ablakok iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!


SCHÜCO Living - a megbízhatóság eleganciája

A Schüco új LIVING rendszere számos előnyt egyesít egy termékben: új szintje a rugalmasságnak, megbízható hatásfok és kidolgozás a gyártásban és beszerelésben, a legmagasabb szintű kényelem és biztonság, valamint számos kivitelezési lehetőség és konstrukció a világ első integrált tömítési technológiájával.

A SCHÜCO LIVING - növeli otthonának értékét

A Schüco megfelel a legmagasabb tervezési, biztonsági és komfort követelményeknek. A fókuszt az emberekre és szükségleteikre helyezi harmóniában a természettel és technológiával. Egyedi tervezés: A hagyományos fóliázott profilokon túl az egyedi Schüco Automotive Finish felületkezelési technológia ragyogó és egyedi fémes megjelenést tesz lehetővé. A speciális felületkezelésnek köszönhetően, a hagyományos fóliázáshoz képest nagyobb tér jut az egyedi igények megvalósítására. Kiváló biztonság: Schüco számos biztonságtechnológiai lehetőséget kínál. A Schüco ajtók és ablakok RC2 biztonsági szintig gyárthatóak. Hatékony zaj csillapítás: Kiváló minőségű ablaküveggel szerelve optimális hangcsillapítás érhető el (47 dB) maximálisan növelve a komfortérzetet. Optimális hőszigetelés: a Schüco Living 7 kamrás rendszere 1.0 W Uf külső értéket ér el. Az első weld-on EPDM tömítés az a nyílászáró teljes élettartamában maximálisan tömít megtartva a termék értékét.

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.