Menü
Kosár

Schüco living 82

Schüco living 82

schuco-living

SCHÜCO Living - a megbízhatóság eleganciája

A Schüco új LIVING rendszere számos előnyt egyesít egy termékben: új szintje a rugalmasságnak, megbízható hatásfok és kidolgozás a gyártásban és beszerelésben, a legmagasabb szintű kényelem és biztonság, valamint számos kivitelezési lehetőség és konstrukció a világ első integrált tömítési technológiájával.

A SCHÜCO LIVING - növeli otthonának értékét

A Schüco megfelel a legmagasabb tervezési, biztonsági és komfort követelményeknek. A fókuszt az emberekre és szükségleteikre helyezi harmóniában a természettel és technológiával. Egyedi tervezés: A hagyományos fóliázott profilokon túl az egyedi Schüco Automotive Finish felületkezelési technológia ragyogó és egyedi fémes megjelenést tesz lehetővé. A speciális felületkezelésnek köszönhetően, a hagyományos fóliázáshoz képest nagyobb tér jut az egyedi igények megvalósítására. Kiváló biztonság: Schüco számos biztonságtechnológiai lehetőséget kínál. A Schüco ajtók és ablakok RC2 biztonsági szintig gyárthatóak. Hatékony zaj csillapítás: Kiváló minőségű ablaküveggel szerelve optimális hangcsillapítás érhető el (47 dB) maximálisan növelve a komfortérzetet. Optimális hőszigetelés: a Schüco Living 7 kamrás rendszere 1.0 W Uf külső értéket ér el. Az első weld-on EPDM tömítés az a nyílászáró teljes élettartamában maximálisan tömít megtartva a termék értékét.

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.