Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Redőnykapu

Redőnykapu

A redőnykapu az egyik legjobb, ami a garázzsal történhet

redőnykapu

Kamatoztassa a redőnyrendszer minden előnyét a garázsa ajtaján is! A redőnykapujához gyorsan hozzá tud jutni, ha tőlünk rendeli meg a garázs új ajtaját!

Az ablakokon használt árnyékolók legismertebb változata a redőny. A redőnyt sokan kedvelik és használják is, mert könnyen kezelhető, egyúttal pedig több külső hatástól is képes megvédeni az ingatlant. A redőnykapu is hasonlóan működik és hasonló kihívásokkal szemben bizonyul erős védelmi vonalnak. A garázs és a benne található értékek számára is védelmet ad a redőnykapu.

A redőnykapu egyik óriási előnye, hogy a szerkezete miatt gyakorlatilag minden garázshoz passzol, méghozzá úgy, hogy alig igényel helyet a felszerelése. A kapu le-és feltekerhető redőnypalástja egy tokban kap helyet, ami a teljes redőnyt el tudja rejteni feltekert állapotban. Ennek köszönhetően nincs balesetveszélyes garázsajtó, a garázs biztonságosabb hellyé válik egy ilyen garázskapuval.

A redőnykapu erős, hosszú életű, biztonságos kaput jelent  a garázson. Ezen kívül hőszigetel is, kopásálló, kényelmesen használható kapu. Több színben készülhet, így a garázs és az ingatlan meglévő árnyalataihoz és stílusához igazítható utólagos beépítéssel is. A redőnyökhöz hasonlóan szintén motorizálható, így az autóból sem kell kiszállnia a tulajdonosnak, hogy a garázsba be és ki is tudjon állni a járművével.

Nagyobb méretben is készülhet, stabil marad és időtálló. A leggyakrabban bélelt alumínium lécekből gyártják a redőnykaput, ami se a garázs plafonján, se a garázs előtt vagy annak belsejében sem foglal el teret. A mozgást érzékeli, így nem záródik rá semmire, ami alatta található.

A garázsa ne maradjon védtelen, döntsön egy olyan garázskapu mellett, ami már bizonyította, hogy a legtöbb kihívással szemben kiválóan helytáll! Az Ön garázsának is tökéletesen megbízható kiegészítőjévé válik egy olyan garázskapu, ami a redőnyrendszerre épül. A mi cégünk által forgalmazott termékekről kérje a további tájékoztatásunkat a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! 


Redőnykapu: nem csak garázsok esetében kiváló megoldás!

redőnykapu

redőnykaput a legtöbb esetben garázsok lezárására használják, ám akad más felhasználási területe is.

redőnykapu az egyik legelterjedtebb nyílászáró-típus, ha garázsokról van szó, bár természetesen akadnak más megoldások is, melyek szintén népszerűek. A redőnykapunak azonban van egy olyan előnye, amivel a többi nem rendelkezik: számos területen felhasználható.

Redőnykapuval például lezárhatóak üzlethelyiségek is, de akár egy terasz kijáratához is érdemes lehet redőnykaput használni; igaz, ebben az esetben ez csak másodlagos védelmet nyújt, hiszen a hőszigetelési képessége alacsony. A mezőgazdaságban is használnak redőnykapukat, bár ez esetben lényegesen nagyobb méretekben, mint ami egy garázsnál megszokott, ám ez a tényen nem változtat: a redőnykapu nem csak népszerű, de hasznos is!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné redőnykapuval felszerelni a garázsát, vagy más épületét, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.