Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Kömmerling 76AD

Kömmerling 76AD

Információ hamarosan


Kömmerling ablakok a hazai éghajlathoz tervezve

kömmerling ablakA Kömmerling ablakok a műanyag nyílászárók középkategóriáját testesítik meg. Árában és tudásában is kedvező új ablakot jelent egy ilyen nyílászáró.

Ha megnézünk egy új ablakot, akkor látni fogjuk, hogy a többségük fehér és műanyag. Ezek a jellemzők csak a külső tulajdonságot jelentik, mert ablak és ablak között jóval nagyobb különbségek lehetnek. A hazai éghajlat megköveteli a sokoldalú nyílászárók használatát. Elsősorban a megbízható hőszigetelést kell kiemelni.

Mit tud egy Kömmerling ablak?

Egy műanyag ablak több rétegű üvegezéssel és minőségi műanyag kerettel tudja a kívánt szintet teljesíteni.

A Kömmerling 76 AD, ahogyan a neve is jelzi, 76 milliméter vastag profilokkal készül. Az ablakprofilokban összesen öt kamra található.

Az ablak gumitömítést kapott, az üvegezés értékei: Ug: 1,0 W/m2K vagy 0,6 W/m2. A német cég nem érte be annyival, hogy a műanyag nyílászárói átlagosak legyenek. A kivitelezéshez kiváló alapanyagokat választottak és nem spóroltak az energiatakarékosságot biztosító megoldásokkal sem.

Ez a modell masszív szerkezettel rendelkezik, jól párosítható árnyékolókkal, szúnyoghálóval is. Egyszerre tud biztonságot, esztétikus külsőt és gazdaságos működést is nyújtani annak, aki beszerelteti az ingatlanába.

A műanyag profilú ablakok kettős tömítésű rendszert kaptak. Rendelhető kettő és három rétegű üvegezéssel is. A nyílászárók olyan technológiával készültek, hogy a beszerelésük minden fennakadás nélkül készül el.

A biztonságra is hangsúlyt fektettek, mert feszítésvédelmet, kiemelésgátlót és több pontos vasalatot kaptak a műanyag ablakok. Házépítés és felújítás esetén is hosszú távú, megtérülő beruházásnak számít egy ilyen ablakot megvásárolni és beépíttetni.

Meggyőző műszaki megoldások, elegáns megjelenés, klasszikus fehér szín és a modern igényeknek való megfelelés jellemzi a Kömmerling ablakot.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a német Kömmerling nyílászáró, lépjen kapcsolatba kollégánkkal! Szívesen eligazítjuk a termékeink között és válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.