A beltéri ajtó több funkcióval rendelkezik, mint egy bejárati ajtó. Amellett, hogy nyílászáróként használjuk, a lakberendezési elemek sorát is gyarapítja.

Amikor új ajtóra van szükség, nem lehet függetleníteni a nyílászáró kiválasztását attól, hogy hová fog kerülni az ajtó. A bútorokhoz vagy lakástextilekhez hasonlóan az ajtó színe, anyaga, formája is hatással van arra, hogy mit lát, hogyan érzi magát a szobába lépő lakó vagy látogató.

A vásárlónak jóval egyszerűbb dolga van, ha már berendezett, meglévő lakáshoz kell új beltéri ajtót választania. Azonban felújítás vagy építkezés esetén már körültekintőbben kell megvizsgálni az ajtó jellemzőit.

Milyen tulajdonságok alapján javasolt a beltéri ajtók között válogatni?

  • az ajtó anyaga legyen tartós, de nem muszáj a legdrágább, tömörfa nyílászáró mellett dönteni
  • az egyszerű ajtólapok mellett készülnek osztott, faragott felületűek, amik esztétikus megjelenéssel bírnak
  • a színnek van a legnagyobb jelentősége, mert ez a legszembetűnőbb tulajdonsága egy ajtónak és azonnal látható, hogy illik e vagy sem a szobához, térhez
  • a stílus szinte bármilyen lehet a klasszikustól a hagyományoson át az elegánsig és a modernig

A beltéri ajtó lehet fautánzatú, sötét, világos vagy akár színes is. Az utóbbi ritkább, de mindenki maga dönthet, hogyan rendezi be az otthonát. A világos színek csodásan hatnak a térre, mert napfényesebbnek, tágasabbnak mutatják azt. A sötét színekről sem kell lemondani és nagy hiba lenne a komor hatással társítani őket. Ügyes kontrasztokkal ugyanis meg lehet teremteni a látványos színharmóniát is.

Az új beltéri ajtók Berettyóújfaluról is érkezhetnek az otthonába, ha a mi cégünket választja a nyílászárók megrendeléséhez. A nyílászáróink kifogástalan ajtók, amik felső kategóriát képviselnek. Az ár-érték arányban meggyőző beltéri ajtókkal Ön is elégedett lesz, méghozzá hosszú távon. A termékekhez a felméréssel, szállítással és beszereléssel járó szolgáltatást is nyújtunk vásárlóinknak. Érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!