Nem mindenki van tisztában azzal, hogy mennyit ér egy műanyag nyílászáró. Az ilyen ablakok anyaga meglepően sokáig bírja, ez már nem is kérdés.

Az ablakok hagyományos alapanyaga korábban a fa volt, kizárólag ebből a természetes anyagból készítettek az ablakok számára keretet. Mára a nyílászárók kínálata sokszínűbbé vált és a fát, mint alapanyagot kiegészítette az alumínium, valamint a műanyag is.

Műanyag nyílászárót vásárolni jó anyagi döntés?

A műanyagról elterjedt vélemény, hogy törékeny, gyenge anyag, ami pillanatok alatt tönkremegy, tehát nem éri meg pénzt kiadni rá. Természetesen a műanyag szó hallatán ne az egyszer használatos evőeszközök vagy az olcsó gyerekjátékok anyagára gondoljunk. A nyílászárók egyáltalán nem rövid életű műanyagból állnak, hanem olyan anyagból, ami akár a több tíz évet is képes megérni.

Az ablakvásárlásnak is megvannak a maga kiemelt szempontjai. Ügyelni kell például arra, hogy a sokféle műanyag termék közül a valóban hosszan tartó modellt válassza ki a vásárló. Azt már tudjuk, hogy műanyag és műanyag között is óriási különbségek lehetnek és vannak is. Ez alól nem jelentenek kivételt a műanyag ablakok sem.

Melyik modell mit tud?

Nem egy díszpárnáról van szó, tehát  a külső most inkább másodlagos tulajdonságot képvisel. Sokkal inkább előtérbe kerül az ablak teljesítménye. A beépítés után azonnal meg fogja tapasztalni, hogy a nyílászáró mire képes és ez éveken át jelentős hatással lesz az ingatlanára, na és az ingatlanban tartózkodókra is.

Szelektáljon tehát az ablakok jellemzői alapján. Ugye, most már jóval kevesebb opció maradt, mert megtartotta azokat, amiknek a hőtartása kiváló, hőszigetel, bírja a használatot és ne feledkezzen meg a biztonságos használatról sem!

Az új műanyag ablakai Nádudvarra is érkezhetnek, ha a mi termékeink között válogat. Keresse a kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén, ha máris döntött a nyílászárókról! Egyeztetünk Önnel egy időpontot ahhoz, hogy az ablakok beépítéséhez el tudjuk végezni az első lépést vagyis a helyszíni felmérést.