A redőnyök azok az árnyékolók, amik önmagukban vagy kiegészítőkkel együtt is az ablakok megszokott kiegészítői. Redőnyök nélkül egy ablak, egy ingatlan is sokat veszít, mert több funkciótól is meg lesz fosztva.

Az árnyékolók legsokoldalúbb képviselőiről van szó, amik több feladatot is el tudnak látni, attól függően, hogy mit várnak el tőlük. Az árnyékolás csak az egyik feladat, ezen kívül még biztonságot, külső megjelenést, privát szférát és a pihentető kikapcsolódást is hozzá lehet kapcsolni a jól kihasználható árnyékolókhoz.

Miért éri meg a műanyag redőnyt felszereltetni?

Az árnyékolók lehetnek hagyományosak vagy motorosak, de alapanyagukat tekintve is többféle készül belőlük. A redőny műanyag változata egyike azoknak az árnyékolóknak, amiket előszeretettel telepíttetnek az ablakokra az ingatlan tulajdonosok.

A másik verzió az alumínium redőny, ami magasabb kategóriát jelent, de nem indokolt mindenhová a rögzítése. Az alumínium anyag erős és időtálló, ezért inkább kertes házak, irodák, földszinti épületek, nagyobb értékű ingatlanok azok, amikhez jobban illik. 

Miért éri meg motorizáltatni egy redőnyt?

A műanyag redőnyből is lehet kifejezetten korszerű árnyékoló, méghozzá a motorizálást követően. Az automatizált redőny önmagában is használható és az ingatlan vezérlési rendszerébe is beilleszthető. Alapvetően kapcsolós, távirányítós redőnyökből lehet választani. A legújabb verziók már ezt is meg tudják haladni, mert okos eszközökkel, akár hangvezérléssel is mozgásra bírhatóak a motorizált árnyékolók.

Az árnyékolók és az okos otthonok kapcsolata

A modern otthonokban a redőnyök távolról irányíthatóak, automatizáltak, időzíthetőek, és integrálhatóak az okos világítással vagy a biztonsági eszközökkel az okos rendszerbe. Távolról vezérelhetőek okos telefonról, táblagépről vagy hangvezérléssel mozgathatóak. Az egyre népszerűbb okos hangasszisztensekkel párosítva hangutasításokkal is irányíthatóak a redőnyök.

Ha okos otthonba integrált redőnyökről van szó, akkor az árnyékolókhoz hozzá lehet kapcsolni a hőmérséklet- vagy fényérzékelőket és a redőnyök ezek alapján is működhetnek (pl. automatikusan leereszkednek, ha túl meleg van vagy túl sok fény jut be).

Házi mozi rendszerhez párosításnál a redőnyök leereszkednek, ha indul a lejátszás és a tévé működésével párhuzamosan teremtik meg a hangulatot.

Beállítható a programozás a redőnyök automatikus nyitására és zárására, napszakhoz, évszakhoz vagy az időjáráshoz igazítva. Ez segíthet a hőmérséklet szabályozásában és az energiamegtakarításban.

A redőnyöket külön és egyszerre is vezérelheti a lakó. Amikor nincs senki a házban, a redőnyök beállítás szerint, véletlenszerűen mozognak, hogy megtévessze a betörőket.

A redőnyök nyáron a napsugarakat távol tartják az ablakoktól, télen segíthetnek melegen tartani a házát. Ez segít csökkentheti a légkondicionálás, a  fűtés szükségességét, ami energiát és pénzt takaríthat meg.

Rendeljen árnyékolót!

Az otthonokban, irodákban, egyéb épületek fenntartásában és komfortjában is óriási szerepe van egy jó árnyékolónak. Az új redőny Berettyóújfaluról is érkezhet, ha minket választ és a termékeinkből rendel. A mi cégünk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani az ügyfeleknek. Ez azt jelenti, hogy az árnyékolók forgalmazása mellett azok felszerelésében és beállításában is közreműködünk.

Intézze velünk az árnyékoló vásárlást és újítsa meg ingatlanát nélkülözhetetlen, korszerű kiegészítőkkel! Amennyiben szeretne velünk konzultálni, lépjen kapcsolatba a kollégánkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!