A garázskapu minden jármű, kerti szerszám, barkácskészlet vagy kerékpár és a régi holmikkal teli dobozok védelmét látja el. Milyen típus lesz a megfelelő?

A garázskapu eredeti változata mindenkinem ismerős lehet, aki autó tulajdonos vagy járt már autó tulajdonosnál. A billenő kapuról van szó, ami egyszerű konstrukció és könnyen kezelhető nyílászárót jelent. A billenő kapun kívül még két, további garázskapu fajta is létezik, az egyik a redőnykapu, a másik pedig a szekcionált garázskapu.

A háromból melyik lesz a befutó?

A régi garázskapukra jellemző volt a kétszárnyú megvalósítás, de ezek ma már elavultnak számítanak. A modern változatok közötti különbségek nem csak az árra vonatkoznak. Mielőtt valaki döntene, érdemes sorra venni, hogy mi jellemző a garázs és a jármű használatára.

Milyen gyakran jár autóval, mit tárol a garázsban, a garázs egyedüli bejáratát a kapu jelenti vagy a házból is meg lehet közelíteni a helyiséget? Mi számít fontosnak, a védelem vagy az olyan tulajdonságok is elvárásként jelennek meg, mint amilyen a hőszigetelő képesség?

A redőnykapuk és a szekcionált kapuk hasonló típust képviselnek. A redőnykapu valamivel kedvezőbb árban kapható és ugyanúgy hőszigetelt, motoros modell, mint a szekcionált típusok. Nagyszerű választás bárhová mert a redőnyhöz hasonló, tokos kiszerelés miatt valóban nincs feltétele annak, hogy felszerelhető legyen.

A szekcionált garázskapu számít az igazi favoritnak, ha a garázs nyílászáróit sorrendbe akarjuk állítani. Meggyőző a stabilitása, biztonságos a mozgatása, betörésbiztos és a hidegtől, melegtől sem kell tartania a garázs használójának. Praktikus, modern, hosszú ideig elégedett lehet vele a vásárló.

Az új garázskapu nem lehet valami silány, olcsó modell, ami mögött semmi nincsen biztonságban. Szánjon időt a legjobb opció megtalálására és fektessen be reális összeget az új kapu megvásárlásába! A mi termékeink nem okoznak csalódást, új garázskaput is talál a kínálatunkban. A kollégánkkal már most érdemes felvenni a kapcsolatot, ha aktuális a vásárlás és a garázskapu beépítés.