A szúnyogháló szerelést rendelje meg, ha a nyarat szeretné akár légkondicionáló használata nélkül átvészelni! Segítünk, hogy ez megvalósuljon.

A forró nyarak szinte már általánossá váltak hazánkban. Egyre magasabbra kúszik a hőmérséklet, ahogyan beköszönt az igazi nyár és egyre nehezebb átvészelni a kánikulai napokat.

A légkondicionáló berendezés alapvető kiegészítővé kezd válni, olyannyira nehéz egy felmelegedett lakásban tartózkodni. Ahol valamilyen okból nincsen klíma, ott is lehet javítani a lakás hőmérsékletén. Gondolná, hogy pont a szúnyoghálóval tudja kicsit komfortosabbá tenni otthonát vagy éppen a hétvégi házát nyaranta?

Szúnyoghálóval a forró nyarakon

A nappalokat érdemes elhúzott függönyök és minimális szellőztetés mellett átvészelni. Ventilátor használatával fel lehet frissíteni a szobák levegőjét. Este, amikor végre fellélegezhet a hűvösebb levegőben, ideje szélesre tárni az ablakokat, erkély ajtót.

Azokat az ablakokat és ajtókat lehet a friss, éjszakai levegő előtt kitárni, amikre előzőleg szúnyoghálót is szereltettek. A szúnyoghálók az ablak vagy ajtó teljes nyílásán beengedik a levegőt, de minden mást ki tudnak rekeszteni. Az ilyenkor megélénkült életet élő rovarvilág képviselői se a fényre, se az illatokra nem tudnak beszabadulni a házba vagy lakásba. Bármikor úgy érzi, hogy a szellőztetésnek eljött az ideje, csak nyisson szúnyoghálós ablakot!

A szúnyoghálók többféle típusa is elérhető, a fix keretestől a mobil modelleken át a mutatós pliszé szúnyoghálókig. Válasszon az alapján, melyiket tudja a legjobban kihasználni az ingatlanában!

Még nincsen késő gondoskodni arról, hogy az ingatlana egy olyan kiegészítővel legyen gazdagabb, ami a kánikula hatásait is enyhíteni tudja. A kollégáink szívesen eligazítják a termékkínálatunkban és a tőlünk igénybe vehető szolgáltatásokról is tájékoztatják. A felméréstől a szerelésig minden egyes lépést elvégzünk, köszönhetően a szúnyoghálókhoz is kapcsolódó, teljes körű szolgáltatásunknak. Szerezze be az új szúnyoghálóit Berettyóújfaluról!