A pliszé szúnyogháló, a mobil szúnyoghálók dekoratív modellje! Miért érné be az egyszerű szúnyoghálóval, ha a legújabb változatot is megkaphatja?

A fix szúnyoghálókat mindenki ismeri, de nem mindenki van megelégedve azzal, amit nyújtani tud ez a típus. Szerencse, hogy már elérhetőek más fajta szúnyoghálók is, méghozzá mobil változatban. A pliszé szúnyogháló is mobil szúnyogháló, tehát nem rögzített kerettel szerelik fel a nyílászáróra. A pliszé szúnyoghálónak számos előnye van, ami miatt előszeretettel választják a régebbi típusok helyébe.

pliszé szúnyogháló a nagy fesztávolságú nyílászárók jól kihasználható szúnyoghálója. Egy terasz ajtóhoz például a legjobb választás, mert két oldalas, elhúzható változatban képes a teljes ajtónyílást lefedni és még az átjárhatóság is megmarad. A szúnyoghálónak ez a típusa ablakra, ajtóra is szerelhető, két irányba is mozgatható. Általában vízszintesen, egy vagy két irányba mozog, de akár függőlegesen mozgathatóvá válik, ha ennek megfelelően készül. A pliszé szúnyogháló praktikus, a megszokottól eltérő igényekhez is tud igazodni, a minősége pedig a legjobb a szúnyoghálók közül. Harmonikaszerű kialakítása, alumínium kerete, több színben készülő hálója dekoratív és strapabíró szúnyoghálóvá teszi ezt a típust.

pliszé szúnyogháló stabil és erős, jól zár, nem engedi be a rovarokat és a gyerekek vagy háziállatok rohamának is ellenáll. Árnyékolóval is kombinálható, így teljesen felszerelt nyílászáró válik az ablakból. Ne érje be akármilyen szúnyoghálóval, ha a legjobbak közül is tud választani a nyílászárókra!

A szúnyoghálós ablakok vagy ajtók mögött nem kell többet a zavaró rovarzümmögés miatt aggódnia. Nincs több légycsapkodás vagy szúnyogkergetés. Csend, nyugalom, tiszta terek fogadják az otthonában, ha szúnyoghálót használ. Ne várjon tovább, rendelje meg az új szúnyoghálókat abban a változatban, ahogyan használni szeretné őket! A vásárlással kapcsolatos kérdéseire örömmel válaszolnak a kollégáink a megadott elérhetőségeink bármelyikén!