Menü
Kosár
 Telefonszám: 06 70 346-5952 

Műanyag ajtó ablak cseréje, szerelése Püspökladányban.

Műanyag ajtó ablak cseréje, szerelése Püspökladányban.

Kérdése van, hívjon bizalommal.

Telefonszám:+ 36 70 346-5952 Pintácsi György
Helyszíni felmérés ingyenes! Kérjen ajánlatot.


Készüljön az új műanyag ablak felső kategóriában!

műanyag ablak PüspökladányAz új nyílászáró dilemmáját nem árt alaposan körbejárni. Milyen tulajdonságai legyenek az új ablaknak vagy éppen ajtónak, ha a régi már nem tudja betölteni a funkcióját?

Ablakból több típus létezik

Az ablakok kínálata több, mint szédítő, a gyártók kitesznek magukért és mind minőségben, mind választékban meggyőző, amit nyújtanak. A vásárló persze nem dönthet pusztán ár vagy márkanév alapján, de a megfelelő méret is jócskán kevés.

Alapvető kategória a nyílászáró anyaga. A műanyagból gyártott ablakok ár-érték arányban jó döntésnek számítanak, de meg kell nézni milyen műanyagra költ pénzt a vevő.

A minőségi besorolás szerint létezik C, B és A profillal gyártott ablak, ami az alsó, közép és felső kategóriáknak feleltethető meg. Az A kategóriával biztosan nem nyúl mellé, mert ezek a profilok általában vastagabbak, nem ritka, hogy acélmerevítéssel látják el őket. A profil fólia bevonatot is kaphat, ami az ablak megjelenését a környezetéhez, az ingatlanhoz tudja igazítani.

Mit tud a felső kategória?

Az A kategóriás profillal készült ablak alapanyaga időjárásálló, a környezetre nincs kimagaslóan terhelő hatással, emellett pedig rugalmas, alaktartó is. A profilok több légkamrát is rejtenek, enélkül egy ablak ma már nem mondhatja magát korszerűnek. A több kamra alacsonyabb hőátbocsátási értéket jelent, több rétegű üvegezéssel kiegészülve pedig az energiaköltségek mellett csökkenti a zavaró decibelek mennyiségét is.

Ennek köszönhetően  a felső kategóriás műanyag nyílászáró egyszerre tudja megtestesíteni a műszaki tökéletességet és az esztétikai kihívásoknak is meg tud felelni. Ennél kevesebbet Ön se várjon el egy új ablaktól!

Az új műanyag ajtót vagy új műanyag ablakot Püspökladányba vagy környékére Berettyóújfaluból rendelje meg! Az ügyfeleink jól járnak velünk, mert nemcsak új nyílászáróhoz jutnak, de teljes körű szolgáltatáshoz is. A szállítás, felmérés, beszerelés, beállítás mind a mi csapatunk dolga. Önnek nem marad más feladata, mint elégedetten használni az új nyílászárót.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.