Precíz Ablak Magyarország
assignment
Ajánlatkérés
phone
Hívás
email
E-mail
Precíz Ablak Magyarország
06 70 346 5952 info@precizablakmagyarorszag.hu

Schüco CT 70

MŰANYAG ABLAK, AJTÓ AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁGÉRT

schuco-ct70-classicAz energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A  CT 70 ablak ,bejárati ajtó megkíméli az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.

Gazdaságos: kitűnő hő-és hangszigetelés, optimális stabilitás.

Hatékony: a többkamrás profilszerkezet és a 70 mm-re megnövelt beépítési mélység kitűnő hőszigetelést és fűtési költségcsökkentést biztosít.

Előrelátó: ezzel a színvonallal a jövő energiatakarékossági követelmények is teljesíthetők.

 

A JELEN IGÉNYES VÁLASZTÁSA 

schuco-ct70-rondo5 kamrás szerkezetek:

Hőszigetelés, stabilitás, fűtési- és klímatizálási költségmegtakarítás Tökéletes víz- és légzárás, a helység huzat- és nedvességmentességének biztosítása

Korrózióvédett acélprofil: Profilokhoz tervezett acél merevítések a stabilitásért, biztonságért

Sima falcfelület: Egyszerű és gyors tisztántartás

Egyedi vasalatrendszer: Optikailag tetszetős megjelenés több biztonsági fokozatban

Minőségbiztosított, környezetkímélő anyag: Időjárásálló, alaktartós, hosszú élettartam és újrafelhasználható. A CT 70 ablak sokoldalú lehetőséget kínálnak Önnek, az egyéni igényeknek megfelelően is – az alumínium rátétprofilok és a fóliázott profilok széles színválasztékától egészen a különböző profilformák kiválasztásáig.

Pontosan úgy, ahogyan Ön azt elképzelte: 

schuco-ct70-cavaSzínvonalas: A profil karcsú megjelenéssel elegáns összképet ad az Ön házának.

Flexibilis: A 12-féle faerezetű és az egyéb 8 különböző színű fóliabevonat lehetővé teszi a teljes összhangot az ablak környezetével, akár egy akár mindkét oldali fóliázási lehetőséggel.

Sokoldalú: Az ablakrendszer lehetőséget kínál a fokozott a hangszigeteléssel és betörésgátlással kapcsolatban támasztott magasabb igények kielégítésére is.

FORMÁJÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MEGJELENÉS

A CT 70 ablakrendszer adja az Ön házához azt a bizonyos extrát, ami különlegessé teszi azt. Meg fog lepődni, hogy milyen mértékben finomítja az Ön házának összbenyomását ennek az ablakrendszernek az esztétikus formája és vonalvezetése. Az ablak ,bejárati ajtó nemcsak jól néz ki, hanem Önnek és egész családjának jó érzést kölcsönöz: 

schuco-ct70-classic-8Kényelmes: A homorú profilok kialakítása esetén karcsú megjelenés. Megnöveli az ablak üvegrészét és lehetővé teszi a nagyobb fény beáramlását egy meleg, kellemes légkört biztosítva.

Biztonságos: A lapos küszöb akadálymenes közlekedést biztosít és jóval nagyobb mozgásszabadságot ad az egész családnak – kicsiknek botlás nélküli szerkezet, mozgássérültek számára szabadabb mozgástér, előnyös a lakás és kertkapcsolatos házak esetén 

schuco-ct70-classic-7Harmónikus: Kiegyensúlyozott kapcsolat a beépítési mélység, a design és a szerkezeti nézet optimális összhangjából.

Minőség és formavilág

Új építkezésnél vagy felújításnál a CT7O ablak ,bejárati ajtó vonzó optikája kihangsúlyozza a minőséget, és egyéni kisugárzást ad a külső falfelületnek vagy a belső térnek. A régi stílusban készült épületek felújításához a német vállalat külön díszítőelemeket, álosztásokat fejlesztett ki, s ezzel lehetővé válik a mai előírások szerint, műszaki szempontból elavult ablakok stílustörés nélküli cserélhetősége.

schuco-ct70-classic-6Több éves biztonság

A CT 70 rendszerek formatervezése és megmunkálása a legújabb műszaki ismeretek szerint került kifejlesztésre és megtervezésre. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a rendszerek alkalmasak arra, hogy egy épületen belül szerves egységet alkossanak más SCHÜCO szerkezetekkel (télikerttel, függönyfalakkal) is.

A műszakilag tökéles

CT 70 ablakrendszernél figyelembe veszik a modern házépítők és lakók óhajait és igényeit. Az ablakrendszer minőségében feltétlenül megbízhat – az Ön elképzelése szerint valósulhat meg az esztétika és a funkcionalitás.

schuco-ct70-classic-11schuco-ct70-classic-12 schuco-ct70-classic-13


schuco-ct70-classic-5CAVA – RONDO – CLASSIC

SZÍVESEN DÖNT MELLETTE

Üdvözöljük otthon – a  CT 70 sokoldalú ablakrendszerrel.

Döntsön jó érzéssel a CORONA CT 70 mellett:

Mert tetszik:

A vonzó szárnykontúr és a finom részletek

A különböző profilformák optikai változata

Széles kínálatból választható ablakosztók- és üveglécek

A szín, felület és az alumínium – rátétprofil széles spektruma

A toldás és a kapcsolódóprofilok nagy választéka

Mert meggyőző:

A legmagasabb építészeti minőségjellemzők

A jobb hőszigetelés

Az összeszerelés barát rendszer – statikailag optimális.

Előnyös Önnek és a környezetnek egyaránt:

Műanyag az értékes anyagok körforgásában

schuco-ct70-paletta 

• A kemény PVC semleges és lakásban kedvezően  felhasználható  alapanyag – fiziológiai szempontból tökéletesen ártalmatlan az emberre.

• A kemény  PVC-ből  készült  ablakok évtizedeken át kifogástalanul  működtek anélkül, hogy folyamatosan ismétlődő komolyabb karbantartást igényelnének.

• A kemény PVC nehezen éghető, önmagától kialszik, ha meggyullad, tehát tűzgátló hatású alapanyag.

• Épülettűz esetében a műanyag ablakok  következtében  nem  keletkeznek nagy dioxid értékek vagy más fokozott veszélyeztetések.

• A  műanyag  ablakok  alkalmazásával kíméljük  a  természetet,  mindenek előtt a trópusi erdőket – nem kell nemesfákat felhasználni az ablakokhoz.

• A tartós hézagtömítettség, a hang- és a hőszigetelés megakadályozza a környezetet  terhelő  fűtőenergiák  távozását.

• Újrafelhasználással minden régi műanyag  ablakból  ugyanolyan  minőségű új ablakot lehet előállítani – nem kell  a  depókat  és  az  égetőműveket terhelni az ártalmatlanítással.

Az  építőiparban  ismert  a  F.R.E.I. alapanyag keringetési rendszer. A régi  PVC  ablakokat  és  a  gyártó  üzemekben  keletkező  PVC  hulladékot ebben a körfolyamatban újra felhasználják.  A SCHÜCO  International  és partnerei egyaránt segítik és felhasználják ezt a körfolyamatot.

Kérjen helyszíni felmérést! (Kattintson ide)

phone