A rovarvédelem tavasztól kezdődően válik igazán fontossá, amikor melegebb lesz, és nem kell zárt ablakok mögött a fűtés melegébe burkolózni. A szúnyogháló alapvető eszköz a védelem kiépítésében. Ma már nemcsak a fix keretes szúnyoghálók jelentik az egyetlen opciót azoknak, akik szeretnének nyitott ablaknál is rovarmentes otthonban pihenni.

 

A mobil változatok teljes szabadságot adnak, és nem szűkítik le a lehetőségek körét. Úgy alakították ki őket, hogy tetszés szerint mozgathatóak legyenek. Ha akarjuk, lefedik az ablak-, vagy ajtónyílást, ha viszont szükséges, akkor újra szabad lehet az ablak, vagy az erkélyajtó. Egy mozdulat, és volt-nincs szúnyogháló.

 

Ha eddig azért nem volt szúnyoghálója, mert nem szerette volna a fix keretes változatot használni, akkor érdemes közelebbről is megismernie a legmodernebb megoldásokat. Ilyen a pliszé szúnyogháló is, amivel a szokásosnál nagyobb felületek is könnyedén lefedhetőek.

 

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vásároljon új szúnyoghálót otthona nyílászáróira!